Šta je novo?

ILI - ILI

Noki

Expert
Učlanjen(a)
15.05.2018.
Pohvaljen
9.820
Tema je zamišljena da se bira između 2 alternative.

Moraš da izabereš jednu, onu koja ti je bliža uz komentar ili čak i bez komentara i ponudiš nov izbor ili - ili za nekog ko se prvi sledeći pojavi. I tako redom...

Naredna alternativa može biti bliska prethodnoj, ali ne mora, možeš da postaviš bilo šta.

Evo primera:

život pre smrti ili život posle smrti

Zivot pre smrti, jer je jedini koji imamo i upravo zato sto je konacan je dragocen.

Uglavnom je u kulturama u kojima se tesko zivi velika opsednutost zivotom posle smrti. Neka vrsta utehe usled slabosti i nemogucnosti suocavanja sa cinjenicom da zivot nema smisla i da je prolazan. To je zapravo oslobadjajuce jer svako moze da da smisao svom zivotu. Za 200 godina nas se niko nece secati, mozda ostane zapisano nase ime u nekom rodoslovu koji niko nece citati. Uzivajte u zivotu dok traje 😀. Budite dobri, časni i vedri, samo tako se moze uzivati stvarno.

Kad smo kod zivota, zivot u stanu ili kuci?

Uglavnom je u kulturama u kojima se tesko zivi velika opsednutost zivotom posle smrti.

Bio bi iznenađen Amerikom. 😄 mada slažem se generalno sa obrazloženjem koje si deo 🙂

U kući ali nekoj modularnog tipa, off grid, manje kvadrature, sa lepim dvorištom i vidikovcem na ceo grad.

Moderna modularna gradnja ili cigla i tradicionalni načini.

Uh, takvu kucu teako da neki stan moze da pobedi!
Jeste Amerika duboko religiozna, velikim delom i zbog nacina na koji je nastala. Ima i izuzetaka na drugoj strani gde su siromasne zemlje u kojima narod ne veruje u onostrani zivot. Da ne sirim dalje neka neko pita sledeci ili-ili 🙂

У мом случају равница иако више волим брдовит крај јер могу по цео дан да возим бајс и да се не уморим уопште.

Ирак или Иран?

Не пијем, али ево неког ко би одабрао живот после смрти.

Ne pijem ni ja al bud zbog reklame. Nekako mi se uvek dopadao neki blejački fazon wasuuup ...tra la la... having a bud.

Učinkovita reklama jer nema šanse da ne upamtiš naziv piva, dok ima drugih reklama gde upamtiš sve samo ne i proizvod koji su reklamirali

Do 3 kafe dnevno ili 3+ kafe dnevno

Ne pijem ni ja al bud zbog reklame. Nekako mi se uvek dopadao neki blejački fazon wasuuup ...tra la la... having a bud.

Učinkovita reklama jer nema šanse da ne upamtiš naziv piva, dok ima drugih reklama gde upamtiš sve samo ne i proizvod koji su reklamirali

Do 3 kafe dnevno ili 3+ kafe dnevno
Та реклама вазааааааа и то америчком Буд пиво, нема никакве везе (мислим има, али није битно) са чешким Будвајзером.

Fa fa sol la la sol fa mi re re mi fa mi re re.. ako sam dobro zapamtio

Mi mi fa re mi fa sol fa re mi fa sol fa mi... nešto i onda doooo...

Dakle do 🇪🇺

Ista dilema i za sledećeg

E upao si... 🙂

B i guess...

Bosna ili Hercegovina

Poslednja izmena:
Bisex, veci “dating pool” plus u zemljama u kojima gej slobode nisu dovoljne ili ne postoje i dalje mozes komotno da budes sa nekim ko ti se stvarno svidja.
Cevapi ili pljeskavica?

Bisex, veci “dating pool” plus u zemljama u kojima gej slobode nisu dovoljne ili ne postoje i dalje mozes komotno da budes sa nekim ko ti se stvarno svidja.

Odličan odgovor, razuman i promišljen 🙂

Trenerka

Slim fit ili baggy style (farmerke ili trenerka)

Neodličan odgovor 😂

Slim fit (ne skinny).

Pomahnitala Poljakinja sa World Friendsa

1000072056.jpg

Ili šarmantna Bugarka hipsterka

1000072058.jpg

Samo sam čekao trenutak kad će krenuti i slike, zbog toga je igra još zabavnija. 🙂

@Beki Eto Beki nas dvojica se nikad ne bi svađali oko devojaka.

Sad bih se opet vratio na slova... B ili E ali u kontekstu ženskih grudi...

Vrh