Šta je novo?

Gradska magistralna saobraćajnica Novi Beograd - Surčin

Mislim da nije precrtan, već da je traka koja je dugo stajala preko znaka oštetila njegovu fluoroscenciju i posledično sada izgleda kao da je još uvek preko.

Ako sam u pravu, stajaće to i zbunjivati još...
Onda je znak uništen i treba biti zamenjen. Baš zbunjuje. Da nisam znao, počeo bih da se dvoumim pri 120 na sat.
 
20230414_125919.jpg
20230414_125931.jpg

Od pre par dana slike...I posle nekoliko prolazaka tim putem i dalje zbunjujući znaci.
Izgleda da su odlepili onu crvenkastu traku, a da je podloga traka ostala.
Unprvim danima sam pomislio da su oštetili natpis odlepljivanjem, a sad mi se čini da nisu uspeli sve da odlepe.
 
Poslednja izmena:
A gde sam pomenuo da stave noćni market na kružnom toku ćeš morati da mi prevedeš
Nisam nigde ni napisao da si pomenuo, nego kazem kako se kod nas sve relativizuje. Eto dobar put koga smo smi mi platili se nakalemi na onakav( k)ruzni tok , sad se formira i taj divlji parking kod sunca nikoga to ne tangira, npr uslovno skretanje ka blokovima je neupotrebljivo bas briga nekoga iz pozege on je desnom dosao u beograd i ne pomera se . Eto i taj parking crkve je mogao da se resi nekako, kada se radila ulica bila je ledina tu i dve trake . Resice to sve jednog dana neki novi kredit od 30 milki
 
Videh u daljini neki žuti auto-kran na kraju Jurija Gagarina, iza kafane.
Jel počelo?
 
Videh u daljini neki žuti auto-kran na kraju Jurija Gagarina, iza kafane.
Jel počelo?
Sinoc su snimali film seriju "Kafana na Balkanu" i bilo je mnogo kombija oko Starog ognjista a ja pomislio neki radovi :D
Uglavnom jutros sam video neke zute, ogromne zice od metala, puni kamioni njih, vrv za Kineski Trzni centar a kran je tu vec par dana.
 
Nekako bih lako mogao da zamislim da centar bude skoro gotov a da tek onda izgrade put. Cak mi pada na pamet da mogu i samo malo asvalta do TC i da tako stoji godinama.
 
I tu je napravljen propust što zadnjih dvadesetak metara nisu ostavili širinu za skretanje desno sa strelicom a na da čekaš dok se semafor upali da krenu ovi sto idu prema gradu. Ima širinu ali su suzili baš sa ovim zebrama. Ionako kranja desna iz grada samo skreće desno!
 
Vrh