У ово доба ту не би никло ништа ново примерено. Само би било још горе.Nije argument za nezakonito rušenje i menjanje još ružnijim i neskladnijim, ali nije ni razlog za beskrajno držanje ovog postojećeg. Pogotovu ne za beskrajno držanje u vidu ruševina samo zato što Srbi ne umeju ili neće da dignu kršten spomenik ili memorijalni centar.
A obnoviti se neće nikada, to je sasvim očigledno. Stoga se mora videti šta napraviti umesto njega (svakako ne Trampomaniju).
Занимљиво да јој Н1 даје медијски простор, а исти је ниво политичког кредибилитета као Несторовић.Evo kandidata za svedoka saradnika, ne sme se vratiti u politiku kao nosilac SNS liste i osoba koja je bila paravan da se ne povežu metroom Prokop i Klinički centar.
![]()
Danica Grujičić: Kušner nije ni tražio Generalštab, to je bila Grenelova ideja - on se dogovorio s Malim
Specijalista neurohirurgije, prof. dr Danica Grujičić kaže da je kao bivša ministarka zdravlja upoznala specijalnog izaslanika Ričarda Grenela, te da je ideja on1info.rs
www.cins.rs
Па испала је у оба случаја особа недорасла политичких функција.Kako može biti isti kredibilitet kada je bila nosilac liste i ministarka.
Који већ пут то понављаш?Надам се да ћемо обновити Добровићево ремек-дело у изворном облику. Живи били, па видели.
Да је разума у људима, ово цитирано би био консензус и циљ око кога бисмо се сви окупили. Јер је једино нормално и праведно.Ja sam sada kao i pre 20 godina bio za rusenje i obnovu starih zdanja. Mogu iza starih fasada i da ubace investitorske gluposti, kao sto je radjeno sa americkom ambasadom.
Imam problem da se naviknem da smo postali teška kolonija ili gubernija ili još bolje rečeno banana država. Kada slegnem ramenima i priznam to sebi onda mi je dosta jasnije zašto nam se dešava to što nam se dešava, što bi rekla Bečković.Vlada republike Srbije: Ne obaziremo se na zavod, čekamo povoljnu noć za polazak u akciju