Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

U proteklih desetak dana je zbog privremeno ugašenog mejl naloga koji šalje obaveštenja i potvrde onemogućena registracija na forum, tačnije mejlovi za potvrdu naloga nisu stizali. Nadam se da će hosting rešiti problem najdalje do ponedeljka kada ću u novoj poruci potvrditi da je ponovo moguće registrovati se na forum bez problema sa potvrdom mejla.

Промовише кладионицу.

Зашто су навалили на нас?

Ranije mi je redovno u obaveštenjima stizalo kada me neko spomene, danas se desilo da mi uopšte ta notifikacija nije stigla @Igor

Ranije mi je redovno u obaveštenjima stizalo kada me neko spomene, danas se desilo da mi uopšte ta notifikacija nije stigla @Igor
Ušla baba u servis telefona i kaže da joj telefon ne radi.

Majstor pogleda i kaže joj da je sve u redu sa telefonom, a baba kaže: Ako je sve u redu, zašto me niko ne zove 🥲

🤣🤣🤣

Poslednja izmena:
@Filip 01 Dešava se ponekad da push notifikacije kasne.
Оно за тагове на шта сам се жалио пре који месец и даље важи. Неколико пута од тада сам ушао у теме и међу непрочитаним порукама видео @ika

Videćemo da li će neke sitnije probleme rešiti godišnji update foruma. Najverovatnije pred kraj ove godine ili početkom sledeće će biti rađen update.

@Igor možda da sve slike autobusa i tramvaja prebacuješ u onu temu sa slikama vozila gradskog prevoza - kada već postoji, a tema Autobusi i tema Tramvaji da budu samo za diskusije o istim?

Приметио сам грешку у софтверу за цензурисање псовки. Када други одговарају кориснику, његово корисничко име је цензурисано. Може ли то некако да се реши? Сумњам да је корисник обавештен када му неко одговори јер софтвер блокира прве три речи које асоцирају на псовку. Сад сам покушао да га споменем, али је софтвер одмах блокирао, додајући звездице. Пример:
1764195748125.png

Da li se još nekome dešava da kada klikne na opciju da ga ovdede do nepročitanih poruka u temi, ono prebaci na drugu nepročitanu poruku umesto na prvu? I da li može nešto da se uradi po tom pitanju @Igor ?

Možda neki mali bag koji će proizvođač foruma rešavati kroz nadogradnje.

@Igor
Predlo da se tema "Makete gradskog prevoza" preimenuje u "Makete vozila gradskog prevoza i komunalnih službi", obzirom da se i o jedno i o drugom piše u impomenutoj temi.​

^^Na post koji mi je promakao a koji je za brisanje. Idealno je kliknuti na dugme Prijavite, kako bi prijavili problematičnu poruku.
Такође, они који стално просипају флоскуле, етикетирају или вређају, треба регулисати или ставити под присмотру. То је чист безобразлук, и на сваком нормалном форуму би добили упозорење, па онда забрану на одређено или неодређено време због недоличног понашања.

Ovde je liberalizam veliki iz određenog razloga. Čitanost ili šta već. Ja kad flagujem neki post Igor smatra da nema vređanja, ne obriše ga i onda ja shvatim da tako može.

Ili se to što si naveo (uvrede, etikete, diskvalifikacije) ne toleriše ili je dozvoljeno svima istom merom. Poželjno je samo da nema duplih aršina.

Navikni se da je dozvoljeno. Nisi ni sam mekušac. A ako bude drugačije, nadam se da će biti za sve.

Dakle ovde je lestvica nisko postavljena. Dovoljno je čitati Cene nekretnina.

Ovde je liberalizam veliki iz određenog razloga. Čitanost ili šta već. Ja kad flagujem neki post Igor smatra da nema vređanja, ne obriše ga i onda ja shvatim da tako može.

Ili se to što si naveo (uvrede, etikete, diskvalifikacije) ne toleriše ili je dozvoljeno svima istom merom. Poželjno je samo da nema duplih aršina.

Navikni se da je dozvoljeno. Nisi ni sam mekušac. A ako bude drugačije, nadam se da će biti za sve.

Dakle ovde je lestvica nisko postavljena. Dovoljno je čitati Cene nekretnina.
Разумем те, али треба поставити границу за такве ствари. Не желим да користим претерано импулсиван језик или да будем охол, али понекад има тренутака када пожелим да напишем шта мислим о њему када почне да ме етикетира или ме увлачи у свађе, али нећу да имам проблема са Игором због тога. Зато се трудим да будем што више уздржанији. Нисам читао тему о некретнинама, али ако је стварно тако како тврдиш, онда разумем зашто је тако.

Poslednja izmena:
Ne želim ni ja.

Cena nekretnina ti je otprilike Defke spušta druge na najmaštovitije načine... kaže nekom parafraziram, ne mogu sad da se vraćam da prenesem doslovno zaista, kao super Mićo si nategao tu gangliju da kažeš nešto pametno.

Recimo, otprilike je to prosečan njegov post na ceni nekretnina.

Fotografisao telefonom iz kola

@Igor predlažem da se banuju na bar jedno mesec dana svi koji voze i u isto vreme koriste telefon i fotografišu i onda kače te fotografije ovde.

Još dobijaju gomilu lajkova za te fotke. Samo nam fali da se navade na to i da ovde dolaze da nabijaju lajkove vozeći i fotkajući.

Kada država ne funkcioniše, bar ovde može da se sankcioniše takvo ponašanje i još bitnije da se ne podstiče.

Srbija je zemlja sa najvećim brojem poginulih u saobraćajnim nesrećama u Evropi – čak 78 osoba na milion stanovnika.

Tako da, ništa nije smešno i zanimljivo i preživećemo i bez tih fotki.

Vrh