Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

U proteklih desetak dana je zbog privremeno ugašenog mejl naloga koji šalje obaveštenja i potvrde onemogućena registracija na forum, tačnije mejlovi za potvrdu naloga nisu stizali. Nadam se da će hosting rešiti problem najdalje do ponedeljka kada ću u novoj poruci potvrditi da je ponovo moguće registrovati se na forum bez problema sa potvrdom mejla.

Промовише кладионицу.

Зашто су навалили на нас?

Ranije mi je redovno u obaveštenjima stizalo kada me neko spomene, danas se desilo da mi uopšte ta notifikacija nije stigla @Igor

Ranije mi je redovno u obaveštenjima stizalo kada me neko spomene, danas se desilo da mi uopšte ta notifikacija nije stigla @Igor
Ušla baba u servis telefona i kaže da joj telefon ne radi.

Majstor pogleda i kaže joj da je sve u redu sa telefonom, a baba kaže: Ako je sve u redu, zašto me niko ne zove 🥲

🤣🤣🤣

Poslednja izmena:
@Filip 01 Dešava se ponekad da push notifikacije kasne.
Оно за тагове на шта сам се жалио пре који месец и даље важи. Неколико пута од тада сам ушао у теме и међу непрочитаним порукама видео @ika

Videćemo da li će neke sitnije probleme rešiti godišnji update foruma. Najverovatnije pred kraj ove godine ili početkom sledeće će biti rađen update.

@Igor možda da sve slike autobusa i tramvaja prebacuješ u onu temu sa slikama vozila gradskog prevoza - kada već postoji, a tema Autobusi i tema Tramvaji da budu samo za diskusije o istim?

Приметио сам грешку у софтверу за цензурисање псовки. Када други одговарају кориснику, његово корисничко име је цензурисано. Може ли то некако да се реши? Сумњам да је корисник обавештен када му неко одговори јер софтвер блокира прве три речи које асоцирају на псовку. Сад сам покушао да га споменем, али је софтвер одмах блокирао, додајући звездице. Пример:
1764195748125.png

Da li se još nekome dešava da kada klikne na opciju da ga ovdede do nepročitanih poruka u temi, ono prebaci na drugu nepročitanu poruku umesto na prvu? I da li može nešto da se uradi po tom pitanju @Igor ?

Možda neki mali bag koji će proizvođač foruma rešavati kroz nadogradnje.

Vrh