Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Не штуца уопште, код мене ради одлично. (y)
Никад не реци никад. Веровао сам да је код мене све у реду, али се испоставило да није. Уосталом, требало би да следеће ажурирање одради ствар и да спречи ово убудуће.

Da li postoji neko ograničenje koliko "stara" poruka može biti kako bih je mogao citirati bilo da je moja ili nečija druga (naravno da se jasno vidi autor)?
Pokušao sam neku staru poruku na određenoj temi od pre 60 strana da stavim u citat i samo mi obriše iz nacrta. U tom slučaju, da li je najbolje da samo kopiram link ka toj poruci kao vrsta preporuke?

Što se tiče teme "cene nekretnina", nemam šta tu da zamerim, osim što za bugarske nekretnine postoji jedan pravi stručnjak za to :).

Koliko znam ne postoji ograničenje, moguće da je neki trenutni bag u pitanju.

Bilo bi zgodno da se 'Show ignored content' postavi i na vrh stranice, može li to da se uradi prilikom predstojećih radova?

Никад не реци никад. Веровао сам да је код мене све у реду, али се испоставило да није. Уосталом, требало би да следеће ажурирање одради ствар и да спречи ово убудуће.
Тачно, не реци никад, али да будем искрен од како сам члан Беобилда, ето за четири дана већ пуни 15 година, никад ми није штуцнуо. Можда зато што форум пратим само преко рачунара и лап-топа, никад путем мобилног!

Najverovatnije će za vikend forum biti prebačen na novi server sa većim cpu i mem kapacitetom tako da će na kratko biti nedostupan.

Тачно, не реци никад, али да будем искрен од како сам члан Беобилда, ето за четири дана већ пуни 15 година, никад ми није штуцнуо. Можда зато што форум пратим само преко рачунара и лап-топа, никад путем мобилног!​
Nema to veze sa time. Meni se dešavalo na sva tri načina pristupa. Moje mišljenje je da je do konfiguracije samih urađaja i operativnog sistema, kao i do vrste internet pretraživača.​

Мене Тапаталк понекад излогује са форума. Јел постоји алтернатива да не улазим преко претраживача на телефону на форум?

Мене Тапаталк понекад излогује са форума. Јел постоји алтернатива да не улазим преко претраживача на телефону на форум?

Ja sam nekako uspeo da izvučem Beobuild na telefon kao aplikaciju, i onda on automatski ulazi preko pretraživača ali ostaješ ulogovan. Najbolja varijanta, samo ne znam tačno da ti kažem kako sam to uradio.

Конкретно мислим јел постоји нека друга апликација за форуме, Нисам ништа ни на F Droid успео да нађем.

Najverovatnije će za vikend forum biti prebačen na novi server sa većim cpu i mem kapacitetom tako da će na kratko biti nedostupan.

So far so good 🙂

Da li veći mem kapacitet znači da ćemo moći da otvaramo nove zanimljive teme u Relax sekciji?

Čitam Izbore i zevam, zevam, zeeeevam. Nit grđeg evropskog društva nit većih ideoloških razlika i rasprava.

Da se ne bih nervirao, jedino na zabavne teme mogu da pobegnem uz malo ležernog, bezbrižnog ćaskanja, da mi brže prođe dan... kad je već sekcija pod imenom relax, pa me zanima koliku sada imamo slobodu u otvaranju novih tema... 🙂

Јеси ли пробао на мобилној верзији форума кад га посетиш на прегледачу да инсталираш апликацију? Имаш »пљескавицу« дугмеце којим се отвара бочна падајућа листа на левој страни екрана, и у понуди имаш да инсталираш апликацију. Пробај то да инсталираш и да се преко ње пријавиш. То изгледа овако.
Screenshot_20251206-230844.png
Screenshot_20251206-230856.png

Poslednja izmena:
Имам проблема са инсталацијом на Brave претраживачу, када инсталирам иконице нема нигде, Опера ми не дозвољава инсталацију.

Nije to klasična aplikacija već manje više prečica (shotcut) koji vodi ka pretraživaču koju možeš izvući ručno.

Vrh