Šta je novo?

Evolution Voždovac

Mimimimi

Novice
Učlanjen(a)
28.10.2024.
Pohvaljen
4

Da li ima zainteresovanih za praćenje ove gradnje?

Zdravo, kakve su prve informacije vezane za ovaj projekat? Deluje zanimljivo...
Nova Kumodraška ulica da isprati stambeni projekat, realno ili ne?
Pozdrav.

Dvoslojna PVC stolarija… Steta, bice ovo neka niza klasa za visu klasu para, a nije losa lokacija.

Naveli su da ce kompleks imati dva bazena, moderni SPA i fitness centar pa bi i gradnja trebalo da bude solidnog kvaliteta.
Jedino je pitanje koliko ce odrzavanje svega toga kostati stanare.

Zdravo, kakve su prve informacije vezane za ovaj projekat? Deluje zanimljivo...
Nova Kumodraška ulica da isprati stambeni projekat, realno ili ne?
Pozdrav.

Sa ekipom na vlasti 0%, ako ih skinemo šanse značajno rastu sa bilo kojom pismenijom ekipom jer je ova veza i proširenje Dušanovačkog mosta i prilaza prosto nešto što je hitno potrebno. Imalo bi značajan efekat i na rasterećenje Autokomande.

Naveli su da ce kompleks imati dva bazena, moderni SPA i fitness centar pa bi i gradnja trebalo da bude solidnog kvaliteta.
Jedino je pitanje koliko ce odrzavanje svega toga kostati stanare.
To bi trebalo da bude za sve, a stanari ce imati određen popust. Tako nam je receno u agenciji

Hoces da mi kazes da aluminjum + drvo sa 3 stakla je gore od dvoslojnog PVC-a? Ovo ti je cist cost cutting bato

@deka u akciji misljenje?
Istina je da veoma dobar/odličan dvoslojni staklopaket može da bude bolji i kvalitetniji od nekog osnovnog, bazičnog troslojnog staklopaketa.
Izbor stolarije je ovde takav da ispuni najosnovnije koeficijente termičke provodljivosti po zakonu, što je neka srednja varijanta. Ova spoljna aluminijumska obloga verovatno podmiruje arhitektu/projektanta u smislu uklapanja boja spolja.
Naravno da uvek može bolje i kvalitetnije, ali ovaj "svetski priznat investitor" na ovoj lokaciji će uložiti samo minimum para da izvuče maksimum zarade. Uobičajeno i već viđeno.

Zna li se uopšte ko je taj "svetski priznat investitor" ili je to tajna? Pošto na sajtu projekta nema reči o tome,

"Dva minuta od Autokomande" je tek priča za sebe 😂

Istina je da veoma dobar/odličan dvoslojni staklopaket može da bude bolji i kvalitetniji od nekog osnovnog, bazičnog troslojnog staklopaketa.
Izbor stolarije je ovde takav da ispuni najosnovnije koeficijente termičke provodljivosti po zakonu, što je neka srednja varijanta. Ova spoljna aluminijumska obloga verovatno podmiruje arhitektu/projektanta u smislu uklapanja boja spolja.
Naravno da uvek može bolje i kvalitetnije, ali ovaj "svetski priznat investitor" na ovoj lokaciji će uložiti samo minimum para da izvuče maksimum zarade. Uobičajeno i već viđeno.
to je i moja poenta, realnost je jedna stvar teorija drugo. Ovde ce biti investitorska realnost.

Ne svidja mi se lokacija a Preskupo meni su rekli kvadrat skoro 3200 a gotovo tek 2028 …ovo gore nego na novom beogradu.. pitanje je sta ce tu da bude .. a o odrzavanju spa i bazena da ne pricam

Sa pdv. Al cena verovatno zavisi od spratnosti pogleda itd… ovo je bas lep pogled i spratnos.. al svkako mi je nesto puno za tu lokaciju i jos da cekam 3 godine …

Al me najvise odbilo ovo da ima spa bazen itd …Ja na to ne idem.. al ko ce da placa odrzavanje svega toga??

Vrh