Šta je novo?

Enterijer

Kao sto sam ranije rekao, da ponovim. Kuhinje i sav drugi namestaj je jeftiniji kad kupujete gotove elemente nego kad vam majstor radi po meri. Fabricki namestaj nikad nije po meri,suzen je izbor dezena i velika verovatnoca je da ce vam sklopiti ofrlje. Zato ne gubite vreme ni vase ni masjstora ako trazite jeftino. Ipak postoje slucajevi kad je odnos cena dobijeno povoljan. Pri izradi namestaja po meri veca verovatnoca da cete naci ozbiljnog majstora profesionalca i da cete bolje proci . Zato potrazite vise ponuda,uporedite sta vam se nudi i obavezno pogledajte ranije radove uzivo. Nisu svi majstori-majstori kao sto nisu sve musterije -musterije.

Nije to to kad je zabranjeno pusenje.

Ovo je možda malo glupo pitanje, ali se slabo razumem u nameštaj. Koji saloni kod nas su cenjeni kad je u pitanju kvalitet nameštaja? Izlazi mi svašta po instagramu, ali nemam pojma da li je to dobro ili spolja gladac iznutra jadac.

Ovo je možda malo glupo pitanje, ali se slabo razumem u nameštaj. Koji saloni kod nas su cenjeni kad je u pitanju kvalitet nameštaja? Izlazi mi svašta po instagramu, ali nemam pojma da li je to dobro ili spolja gladac iznutra jadac.
Po meni je dobar stolar rešenje, inače ima dobrih stvari i u IKEI(imaju i jeftine ali i skuplje kvalitetnije stvari) i Lesnina.
To je što ja znam i gde sam kupovao, Nativo nameštaj sam kupio krevet i kauč ali koliko znam njih više nema u Srbiji. To što vidiš na internetu bi trebalo i uživo da pogledaš da bi se uverio u kvalitet, ne znam šta gledaš iskreno.

Mömax se relativno nedavno pojavio kod nas. Odličnu ponudu imaju. Upravo opremam stan njihovim nameštajem, pretežno.

Momax je praktično gde i Lesnina... Lesninin salon izgleda odlično, ali ja mislim da će ono da propadne... bogu iza nogu, a kao vrhunac kada kupiš nešto relativno manje, a ne ide direkt iz prodavnice nego mora iz skladišta da se preuzme (JYSKi IKEA su to isti objekti i to sve JYSK prodavnice), oni te pošalju u skladište koje je kod Darexa. Darex je relativno blizu, ali skladište radi radnim danima od 9-5 :D:D:D:D

Mömax i Lesnina su deo iste kuće, pa su svuda radnje blizu jedna drugoj (tamo gde ima dve radnje, odnosno tri ako je i Möbelix prisutan).
A ovo za skladište, to je nažalost standardno kod njih, tako funkcionišu. Nekada se preuzima iz lagera pozadi, ili je lager na nekoj drugoj lokaciji. Valjda to rade kako bi imali više prostora za izlaganje asortimana.

Zato i navedoh primer IKEA/JYSK gde je lager uvek pozadi, ali ovi nemaju nikakav lager u prodavnici.. baštensku stolicu sam hteo da uzmem i mora iz centralnog skladišta, koje na sve to ima totalno neprilagođeno radno vreme.
Kada neko kupuje velike komade našetaja, sve ok, isporuka mora da ide, ali ovo mi je delovalo toliko neverovatno da nemam reči.

Vrh