Kolko se sećam, niko ovde nije ni sumnjao u most. Ja sam pre godinu - godinu i po izrazio mogućnost da most može biti gotov, a posle njega njiva (upotrebio sam baš tu reč jer su sadašnji Vučićevci pre 10tak godina napadali tadašnje Tadićevce da Ub-Lajkovac ide "iz njive u njivu"). Rečeno je da će to parče spajanja mosta do lokalnog puta za privremeno isključenje biti brzinski urađeno jer je u pitanju svega par stotina metara. Međutim, posle više od godinu od napada da pričam glupost, na satelitu posle mosta ja i dalje ne vidim da je to izgrađeno, ali ajde ok, da kažemo da imaju još pola godine da završe kompletno most za puštanje posle njegovog skorašnjeg spajanja, pa ćemo videti do kraja godine dal je njiva ili završen most u prometu da može se popne i spusti s njega. Svako ko duže prati izgradnje autoputeva je video da i par stotina metara spajanja koje nije uključeno u isti lot može biti proceduralno problem, kao što je recimo bilo Smokovcu, CG, ili sad Mateševo-spoj sa regionalnim putem na koji treba se isključi saobraćaj, pa ceo autoput kasni i čeka. Ali bilo je još takvih primera, pa ćemo videti za pola godine da li je sumnja realizovana ili nije, ali još uvek je aktuelna pa ju je svakako trebalo izneti slobodno, bez onakvih uvreda i napada. Jer ako se iznese sumnja a ne realizuje se nije strašno, ali ako onako žestoko vređaš i napadaš a ispostavi se da si u krivu, onda ispadaš debil