Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tu je i ranije bio jedan fin kafić i baš sam se iznenadio kada sam video da se ovo pojavilo. Prvo sam pomislio: "A evo nama još jedne preskupe lokalne kopije Starbucksa", ali izgleda da se radi o ozbiljnoj austrijskoj kompaniji koja ima lokale u 20-ak država (uključujući i jednu lažnu državu unutar naše ):
Malo izvod iz cenovnika: caffé latte i cappuccino srednji – 225 dinara, moccacino dark i white i caramel macchiato 265 dinara, barista special 290, espresso 150, dupli 210, espresso con panna 170, dupli 230, topla čokolada 235, iced caffé latte i iced cappuccino 290, milk shake 260, fruit shake 275, smoothie 295, parče pite ili torte 310, krofna 170, sendviči 270, bagels 270, imaju i flat breads...
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.