Pored moje vikendice na Popovici ima jedan velik plac sa kućom, naslednici su u inostranstvu i ne planiraju da se vraćaju i da ga koriste, - nedavno su ga nasledili.
Moja ideja je bila da se naprave tipske kuće i da svaka ima svoje dvorište bazen. Pogled na Novi Sad, ne može niko da zakloni pogled na neki način je u Nacionalnom parku, delovi šume su na mom placu itd... Na Fruškogorskom putu je. I imam još jedan plac od porodičnog prijatelja, on je na početku Fruškogorskog puta, tu smo već pravili i projekat, sve sa sportskim terenima i različitim konceptom kuća ili apartmana, sve sa restoranom ili nekim manjim hotelom tu u kompleksu.
Tu je i krenula ekspanzija gradnje, jer je bliže gradu.
Evo je jedna od pored izgradjenih projekata, to je na drugoj strani te glavne ulice, pa im pogled i nije toliko dobar, a i nisu bliži šumi i za mene bi u ovom royal residence bilo prometnije nego što bih želeo kada bi išao tamo da živim(novi most, magistrala će tu ići itd... Inače su mi se svideli projekti.
''Popovica lux'' kuća ++|++ Na raspolaganju je oko 254 m2 ukupne korisne površine, od toga 180 m2 stambenog prostora i oko 200 m2 dvorišta sa ure
djinas.rs
96Stana 5Lokala 123Garažna mesta 4Bazena Svi stanovi u naselju su "pametni" stanovi i sve funkcije rade na osnovu željenog programiranja. Prednost "pametnih" u odnosu na redovne stanove je pre svega ušteda energije, a potom i bezbednost i komfor.Dobra toplotna i zvučna izolacija omogućena je...
sweetlifegradnja.com
I još jedan od brata plac koji je voljan da da za kompenzaciju i on i najbolje 3 komšije sa kojima se graniči plac.
A kod mene možeš na roštilj, nisam ni struju uveo na vikendici, samo mali solar za punjenje telefona, solarne baterije itd...