Šta je novo?

Cene nekretnina

Gledam kuce, slaba ponuda. Zemun, Zvezdara, B. Brdo, B. Kosa manje.
Uslov da imam jedno garazno mesto i parking u dvoristu tj bar za dva automobila. Cene bas variraju.

Ali ne možeš da kupiš kuću poput Charlie Sheena u Malibu na plaži iz poznate serije dva ipo muškarca 😆 Skuuuupooo, skuplje od Dedinja i Senjaka...

Ali ne možeš da kupiš kuću poput Charlie Sheena u Malibu na plaži iz poznate serije dva ipo muškarca 😆 Skuuuupooo, skuplje od Dedinja i Senjaka...
Ovako nesto bi odmah kupio ali nema to ovde...

1763221284564.png

Suma iza kuce..Mir, tisina, dvojne kuce ili samostojece... 600-700k eur ... na 200 metara vrtic (na ove sto dobijaju decu posle 40 jer cekaju kupe prvo dva stana a ne kapiraju da ce ih deca pamtiti kao matore od rodjenja), na 300 metara osnovna i dve srednje skole... na 700m voz, na 1 km autoput... na 20 min grad velicine Novog Sada...
Garaza, pakring ispred kuce, mozes da punis PHEV ili BEV.

Na osnovu koje recenice si ovo razumeo iz rada?

znaci, ako ubicavanja para na obrazovanje, nema uticaj na outcome obrazovanih, onda sigurno ima pozitivan uticaj na ekonomiju zemlje zbog podizvodjaca lol

drugo, ja nisam protiv obrazovanja. Samo ne bi mi to bio prvi prioritet za investiciju. U suprotnom bi dobili inzenjere koji ocekuju na svakih 6 meseci semestar sa faxa. Sto nema veze sa kreativnim outputom

Pogledajte prilog 258241
Suma iza kuce..Mir, tisina, dvojne kuce ili samostojece... 600-700k eur ... na 200 metara vrtic (na ove sto dobijaju decu posle 40 jer cekaju kupe prvo dva stana a ne kapiraju da ce ih deca pamtiti kao matore od rodjenja), na 300 metara osnovna i dve srednje skole... na 700m voz, na 1 km autoput... na 20 min grad velicine Novog Sada...

Ova ti ispunjava skoro sve navedeno :D

Pogledajte prilog 258241
Ah da, zabioarvih, najbitnije ... vazduh !!! E to ne može da se kupi !!!

Pogledajte prilog 258241
Najsličnije ovome mi je bila zamisao da gradim na Popovici(pored NS-a) i da tu i živim.

Pre par godina u jednom prelepom Francuskom selu nasele migrante cene kuća otišle na bukvalno na 0. Ili kao ona priča kada se doseli rom pored doktora, pa doktor reši da proda kuću i stavi cenu 100.000 eura, a rom stavi sutradan 150.000. Pita ga dr; pa kako tvoju kuću lošiju od moje prodaješ za više para? Rom kaže; pa lepo, tebi je komšija ciga a meni doktor. Ili zašto npr u Londonu ima delova grada u koje policija ne zalazi, i kolike su cene tu, a kolike u elitnim delovima, ili zašto je Centar NS ili skuplji od Klise.

1763224714495.png

Mislim da bolje od ove nekretnine nema u Beogradu, ovo je stvarno ogromno, plus ovo dvoriste, sredjeno, ma ni blizu nije na ovoj sataletskoj slici kako je uzivo, bas me zanima ko je ta glava koja zivi ovde :D

Pogledajte prilog 258252

Mislim da bolje od ove nekretnine nema u Beogradu, ovo je stvarno ogromno, plus ovo dvoriste, sredjeno, ma ni blizu nije na ovoj sataletskoj slici kako je uzivo, bas me zanima ko je ta glava koja zivi ovde :D
Preko geosrbije možeš naći parcelu, pa onda i list nepokretnosti, tu se vidi vlasnik.
EDIT: Tako možeš i kod zgrada i videti sve vlasnike posebnij jedinica, to jest stanova.
Nije loše kada istražuješ prave komšije kada kupuješ starogradnju gde su upisani stanovi

Pogledajte prilog 258257

Vidim pored livadu. Buduca zgrada u najavi? :) Jeste dobra lokacija, uvuceno, blizu Kosutnjak
A ova zgrada sto se vidi preko puta, bela, tu je moj drug uzeo stan kevi, koja je ujedno i moja razredna iz osnovne skole, pa sa vremena na vreme svratim kod nje, ta zgrada je isto bolesno dobra, ali nisam video nikada ni jedan stan na oglasu, btw to je Nikola Milenkovic, reprezentativac nas, ima i iza nje jos jedna zgrada od 3 ili 4 stana, svi su po 140 kvadrata i tu ima jedan stan na prodaju

Ulepsao si mi dan :)

U jednom trenutku ljudima bude zao sto nemaju vise dece. Imao sam priliku da upoznam ljude sa 5oro, 7oro i 9oro dece. Skapira covek koliko je sebican ... trosi se vreme na boju kuhinje, dezen plocica, snagu automobila, pise se ovde po forumu umesto da se odgaja sto vise dece :). OVaj sa 7oro, 3 zavrsilo faks (ETF, pravni, FPN), 3 studira , 1 u srednjoj. Stan u BG, studentski dom, jedan auto za decu koji je u BG. Covek zivi u Cacku.

Tako je. Sve su to izgovori. Da se deci "obezbedi" nesto sto ona ni ne traze. Imaju istrazivanja o tome sta je deci nedostajalo od roditelja. Niko nije spomenuo ni nekretnine, niti posebnu sobu, auto, igracku i slicno. Sve suprotno tome je fingirana prica koja se gura zarad potrosnje :) a gomila ljudi gradi samopouzdanje i zadovoljstvo kroz te kategorije.

Imao prosle nedelje interviju sa zenom, 34 godine, preselila iz Rusije u Bugarsku. Vidno smorena zbog toga i kaze mi da ima jedno dete. Eto htela je jos ali zbog situacije i kaze da "ne brinem, nece uzimati trudnicko ". Ja se skroz smorio. Rekao joj da je to njena stvar i da se to, u nasoj firmi nije tema i onako izokola napomenuo da ne treba razvoj karijere da odlaže širenje porodice.
A onda nešto pozitivnije. Gledam spisak zaposlenih i vidim ime jedne, tada mlađe žene koja je bila deo mog tima na projektu koji je završen odavno. Nisam je ni video ni čuo par godina. Zaposlila se u Austriji, radila ni godinu dana pa na trudničko. Čujem da je nedavno rodila treće dete. Možda je bila par meseci na poslu tokom ovog perioda. Kad se zaposlila preselila se iz Budimpešte sa dečklom i živi kao podstanar u Beču. Svi smo iskomentarisali kako je odlično odigrala odnosno postavila prioritete.
Ma neka imaju ljudi i po 10, svaka cast, ja ne mogu. Nemam pomoc baba,deda, tetki… sami smo i zivimo od rada. Tako da je meni 2-3 puna kapa. Generalno se slazem, traze se samo izgovori, mada uglavnom i ljudi su nezreli i ne zele da im neko narusava komfor. Imali smo i ovde na temi zenake osobe koje ne zele decu, nece da im neko (u ovom slucaju cak i deo njih samih) narusava mir.

A ova zgrada sto se vidi preko puta, bela, tu je moj drug uzeo stan kevi, koja je ujedno i moja razredna iz osnovne skole, pa sa vremena na vreme svratim kod nje, ta zgrada je isto bolesno dobra, ali nisam video nikada ni jedan stan na oglasu, btw to je Nikola Milenkovic, reprezentativac nas, ima i iza nje jos jedna zgrada od 3 ili 4 stana, svi su po 140 kvadrata i tu ima jedan stan na prodaju

Ovaj? ajd posalji pin na mapi ili screenshot (mogu da pronadjem ali ako vec znas ...)

Vrh