Šta je novo?

Izbor dušeka i nadduška za krevet (dušeci, naddušeci)

Analitičar

Higher intermediate
Učlanjen(a)
25.09.2022.
Pohvaljen
2.821
nasao sam coveka iz Kragujevca koji pravi najbolje duseke na trzistu po smesnoj ceni, oko 400 eura dusek isti kao u Saralafiji koji je preko 230 000
Na osnovu čega tvrdiš da privatnik iz KG pravi dusek u rangu Šlarafije za 5x nižu cenu? Inače, 2k eur za kvalitetan dusek nije neka ekstremna cena, u DreamCo se prodaju i daleko skuplji dušeci ali nikada nisam imao priliku da probam tu klasu pa ne mogu da tvrdim da li je ta cena opravdana ili ne.

Na osnovu čega tvrdiš da privatnik iz KG pravi dusek u rangu Šlarafije za 5x nižu cenu? Inače, 2k eur za kvalitetan dusek nije neka ekstremna cena, u DreamCo se prodaju i daleko skuplji dušeci ali nikada nisam imao priliku da probam tu klasu pa ne mogu da tvrdim da li je ta cena opravdana ili ne.
Tvrdim na osnovu toga sto je drugar uzeo dusek kod tog coveka 2023., prosli smo kroz sve radnje u Bgu i Nisu, naleteli smo na broj od tog coveka iz Kga, poslao je drugaru slike procesa kako pravi duseke, bukvalno korak po korak ista materijalizacija kao duseci sa zicanim jezgrom u Saralafiji, i odlucio je da mu veruje i dusek ispao bukvalno isti kao taj iz Saralafije, plus memorijska pena na sve to

A ne razumem kako znaš da je dušek isti kao iz Schlarafie? Da li Schlarafia negde ima snimak procesa pa upoređuješ?

A ne razumem kako znaš da je dušek isti kao iz Schlarafie? Da li Schlarafia negde ima snimak procesa pa upoređuješ?
Zicano jezgro je zicano jezgro, to je osnova, idi lezi na taj dusek u Saralafiji i onda kod ovog coveka i to ti je to, nema razlike, a i ko se razume u radjenje duseka recice ti kako ide taj proces, sta se stavlja, koja debljina duseka treba biti za odredjenu kilazu, sloj po sloj, ja kao laik legnem na njegov dusek i u Saralafiji i meni nema razlike. Plus ovaj covek radi nestandardne dimenzije, ja cu da uzmem u avgustu 220x220, mesec dana traje od kad se dusek naruci

Cena u odnosu na slarafiju za istu dimenziju 200x200 koliko kosta

Pa nije bas svako zicano jezgro isto. I ta Šlarafija ima vise modela i solidno veliki raspon cena.

Ja se ne razumem u dušeke, zato sam i pitao, ne znam kako bi mogao uporediti, a i to kad legneš može sve delovati isto na prvu, ali isto je i pitanje šta bude za godinu dana ili pet.

Znam da je Schlarafia jako popularna i par ljudi u mom okruženju se kune u njihove dušeke, mada imaju jače cene.

Ja se ne razumem u dušeke, zato sam i pitao, ne znam kako bi mogao uporediti, a i to kad legneš može sve delovati isto na prvu, ali isto je i pitanje šta bude za godinu dana ili pet.

Znam da je Schlarafia jako popularna i par ljudi u mom okruženju se kune u njihove dušeke, mada imaju jače cene.

duseci su bomba, kupio sam jedan pre dve godine, cena oko 2k. najbolja investicija ikada

Saralafija duseci su najbolji na trzistu, zato sam ja trazio alternativu da prodjem jeftinije, i koliko sam video, nasao sam, zato sam i podelo broj sa ostalima.... ovde cim neko hoce da pomogne, odma krecu napadi sa 10 strana nije ovako nije onako, ko hoce neka kontaktira coveka i ako mu se svidi naruci, ako ne ides dalje

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

Saralafija duseci su najbolji na trzistu, zato sam ja trazio alternativu da prodjem jeftinije, i koliko sam video, nasao sam, zato sam i podelo broj sa ostalima.... ovde cim neko hoce da pomogne, odma krecu napadi sa 10 strana nije ovako nije onako, ko hoce neka kontaktira coveka i ako mu se svidi naruci, ako ne ides dalje

Nemoj me pogrešno razumeti, nisam te napadao, samo me je zanimalo više informacija.

Meni je licno Slarafija previse tvrda, cak i oni modeli sa dosta memorijske pene. Uzeo sam isto domaci Filip Sirmium Platinum, cenovno je tu negde gde i king i queen od Slarafije a meni dosta udobniji. Od svega sto sam kupio za stan, dusek mi je najvise poboljsao kvalitet zivota.

Meni je licno Slarafija previse tvrda, cak i oni modeli sa dosta memorijske pene. Uzeo sam isto domaci Filip Sirmium Platinum, cenovno je tu negde gde i king i queen od Slarafije a meni dosta udobniji. Od svega sto sam kupio za stan, dusek mi je najvise poboljsao kvalitet zivota.
A i to je sve preferenca, ja vise volim tvrdji dusek, tako da meni Saralafija bas odgovara

1500 evra za dušek ?
Neracionalno trosenje para.
Izuzetno neracinalno.

Vrh