Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Јасно ми је да су код "Џакарте" у Булевару Зорана Ђинђића морали да ставе дупле ивичњаке, али зашто нису направили тротоар у дужини од 100 метара, него су оставили блатњаву стазу и насред ње ставили ограду? Поред дуплих ивичњака, ограда је непотребан вишак и само отежава кретање пешацима. Доказ колико се аутомобили у овом граду фаворизују у односу на пешаке!

Ono što boli, što će za 20 godina neki novi naraštaji da dođu i da sa ravnodušnošću gledaju na vlast u ovom periodu umesto da budu svesni koliko je to zlo.

Slično primećujem kod onih koji ne pamte vladavinu Miloševića, pa sa simpatijama pričaju o tom periodu.

Naravno, skoro svi na vlasti su neki vid zla, ali kad mi neki klinac kako je za vreme Miloševića bilo dobro, dođe mi da ga vratim u ono vreme pa da vidi na svojoj koži kako smo tada živeli.

Naravno, ne treba živeti u prošlosti, pročitah skoro Tolstojevu rečenicu da nijedan dan iz prošlosti ne vredi kao jedan dan iz budućnosti, ali moraju ljudi biti svesni nekih stvari da se greške ne bi ponovile.

Ovih 13 godina su dokaz koliko par mandata može da napravi štetu koja se neće moći ispraviti narednih 50-100 godina. U stvari jedan mandat je dovoljan da se donesu štetne odluke.

Ok parking je divlji i slažem se da ne treba da ima pristup sa TB (iz unutrašnjosti bloka još i ajde). Al malo su se previše potrudili da ovde to onemoguće: i stubići i žardinjere i džerzi barijere i elasto-odbojna ograda i dupli ivičnjaci. Kad bi tako revnosni bili svuda, ne bismo nigde imali problem sa nepropisnim parkiranjem.

Poslednja izmena:
Ok parking je divlji i slažem se da ne treba da ima pristup sa TB (iz unutrašnjosti bloka još i ajde). Al malo su se previše potrudili da ovde to onemoguće: i stubići i žardinjere i džerzi barijere i elasto-odbojna ograda i dupli ivičnjaci. Kad bi tako revnosni bili svuda, ne bismo nigde imali problem sa nepropisnim parkiranjem.​
Zato bi smo dobili jednosmerne ulice sa 4 trake' jedna za prolazak kola, ostale za parking.​

Ok parking je divlji i slažem se da ne treba da ima pristup sa TB (iz unutrašnjosti bloka još i ajde). Al malo su se previše potrudili da ovde to onemoguće: i stubići i žardinjere i džerzi barijere i elasto-odbojna ograda i dupli ivičnjaci. Kad bi tako revnosni bili svuda, ne bismo nigde imali problem sa nepropisnim parkiranjem.
Meni to deluje kao neka ucena za Dzakartu. Kao sto kazes, nikada do sada nisu bili ovoliko revnosni da blokiraju neki divlji ulaz / izlaz.

Mislim da ne moze sada kolima nikako da se pridje parkingu, osim od zazidane zgrade iza pa preko livade?!

Чујем да власник "Милине кафанице" планира да плати "Београд путу" да направе прилаз паркингу између Џакарте и Милине кафанице. И да, ово је очигледна уцена или казна зато што немају потпуно разјашњене рачуне. Тако то у Србији иде.

Vrh