Изглед уме да завараko bi to rekao za tebe
Vidi Madjarsku.... ona je još u EU a toliko ima drugcija rešenja od osttalih, sa pravom , prva je podigla bodljikavu žicu na ,,grani,, zbog migranata i niije izletela iz EU.
Meni nije cillj EU,
eto svi moraju da finasiiraju ratnu klanicu a mi ne moramo.![]()
Šta konkretno? Da se šetaš gradom, ne razumem?Osim Beograda i Dubai ja ne znam gde mozes ovako. Koje ludilo!!
Svaka cast kako je organizovan i siguran grad.
Trebao si glumiti narkomana, mislio bi da imas spric u dzepu, tek onda ne bi smeo, da se ne ubode i potencijalno dobije HIV ili neko slovo iz goleme abecede hepatitisa.Meni je jedan mlađi policajac gurao ruke u džepove od šorca iako bi trebalo da me pita da mu sam izvadim i pokažem... sve što ga zanima... a nalazi se u džepovima... Međutim on je te noći bio drčan, kao loš policajac, a stariji kolega je bio dobar policajac...
To je baš bilo smešno, dira mi neke maramice po džepovima... Pomislio sam u sebi da mu kažem onu rečenicu iz Hobita da pripazi jer svašta može da nađe dole u mojim džepovima... ali rekoh ajde da ga ne provociram, bolje da ćutim...
Ti nam prodaješ priču da si putovao svuda, ali ovde, opet, pokazuješ koliko u stvari lažeš.Koje svetsko cudo
Osim Beograda i Dubai ja ne znam gde mozes ovako. Koje ludilo!!
Svaka cast kako je organizovan i siguran grad.