Šta je novo?

BEOVOZ - BG:VOZ - stanje i mogućnosti

Užice

Higher intermediate
Učlanjen(a)
14.01.2021.
Poruke
1.143
Pohvaljen
1.452
Zato pod hitno treba uraditi taj patrljak pruge do Karaburme. Terminiranje vozova u Ovči je neefikasno trošenje raspoloživih resurasa. Bukvalno, treba da bude takt 15 minuta iz Batajnice, gde bi pola vozova išlo do Karaburme, a pola do Vojlovice. Sve ostalo je totalno razbacivanje resursima.
Sve dok SNS ubire kajmak preko svog preduzeća Pantransport, ni za živu glavu neće dozvoliti da Pančevo dobije BG Voz. Ale nesite ne žele da imaju bilo kakvu konkurenciju.

Beovoz je u Pančevu imao čak 4 stajališta koja se nalaze na raznim tačkama širom grada, a autobusu za BG gravitiraju samo stanovnici šireg centra, gde se nalazi glavna stanica. Ko sa Vojlovice radi na NBG, danas prvo mora da hvata pančevački gradski bus (koji drži isto Pantransport), zatim mora da preseda na međugradski autobus do Beograda, a onda mora po treći put da pređe u 16 ili 95 kod Pančevačkog Mosta. Do pre samo 10 godina, Vojlovica je imala direktan voz do Novog Beograda i Zemuna na svaki sat, i to za neuporedivo manju cenu karte.
 
Vrh