Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ne znate koliko mrzim ovakve likove, ali su i prikaz zašto Šapić vlada ovim gradom.
Još naravno uvek na ovakvim objavama komentari tipa "ne drami", "opušteno", "mi to tako moramo", "snalazimo se", to se tolreiše samo ovde i nigde više.

Pogledajte prilog 211186
Pogledajte prilog 211185
Samo jedan dan pandur da krene da zapisuje tablice i da se salju kazne ili da postave jednu kameru i to bi se sve promenilo. Ima dosta ljudi koji postuju i ne idu zutom trakom ali dzaba vozdovac je prepun i samo se gradi i gradi sve vise i vise. Autobus , tramvaji, taksi... vise nista ne znaci u vojvode stepe zuta traka ne postoji.

@
Samo jedan dan pandur da krene da zapisuje tablice i da se salju kazne ili da postave jednu kameru i to bi se sve promenilo. Ima dosta ljudi koji postuju i ne idu zutom trakom ali dzaba vozdovac je prepun i samo se gradi i gradi sve vise i vise. Autobus , tramvaji, taksi... vise nista ne znaci u vojvode stepe zuta traka ne postoji.

Pa takvo je generalno raspoloženje među gradskim vlastima... Žute trake se ukidaju na više mesta po NBG, na Brankovom mostu je stajao policajac koji je tokom gužve mahao da se ide žutom trakom itd...

Deluje kao da nema neke velike strategije tu, već se radi tipa "začepili smo Omladinskih brigada, briši žutu traku"; "Gužva na mostu, puštaj ljude žutom trakom..." Valjda bi brži prevoz trebalo da pomogne oko gužvi.

Naopako se radi - treba taksama i tehničkim propisima da se destimuliše i smanji broj vozila. Paraleleno treba da se poboljšava prevoz kroz infrastrukturu i povećanje broja vozila, ali uz striktnu naplatu karata da bi to sve bilo održivo.

Deluje kao da nema neke velike strategije tu, već se radi tipa "začepili smo Omladinskih brigada, briši žutu traku"; "Gužva na mostu, puštaj ljude žutom trakom..." Valjda bi brži prevoz trebalo da pomogne oko gužvi.​
Pa kako ne vidiš da ukidanjem žutih traka upravo rade na tome da mogu sve vrste prevoznih sredstava da idu brže. :D

Šta mislite ima li smisla trubiti ovakvim kretenima? Olakšava mi duševni bol ali verujem da nerviram ostale vozače.

Gospodja je iz desne kolone za pravo prešla u levu traku za skretanje. To levo zeleno toliko kratko traje da dok sam uspeo da skrenem već su krenuli sa kontra strane. Znači iza mene je bio semafor na kojem je verovatno već uveliko bilo crveno i niko iza mene nije prošao.

Screenshot_20240912_165148_Gallery.jpg

Evo i "pun" snimak

Bitno da se vozi Rejndz, onda pravila saobracaja u Srbiji prestaju :D
Debili jbg, svakako treba trubiti jer je to signal da neko nesto lose radi i za to i sluzi truba.

U ovoj situaciji ja ne bih ustajao sa sirene. Možda će shvatiti da je pogrešila?

U ovakvim situacijama mi je žao što ne vozim tenk. :D

Vrh