Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS(trenutna i novoplanirana na NBG)

Kakvo uređenje zelenih površina i drveće na gradilištu, to jedino su u BnV radili gde im nije strano da bacaju pare i tri puta uređuju istu površinu.
 
U čijoj nadležnosti je interna saobraćajnica koja ide paralelno sa ogradom ka Belvilu, onda skreće i ide paralelno sa perom za vanlinijski prevoz?

Čudi me da još nije ni započeta, ako je u BASovoj, zašto je nisu sad odradili kad su plato asfaltirali, a ako je gradska, zašto grad koji gura sve ovo nije bar počeo radove? Bez te saobraćajnice nema pristupa peronu za vanlinijski prevoz.
 
 
IMG_20220315_144716.jpg
 
Najnoviji Vesićev rok za preseljenje autobuske na NBG je 1. april, taman da ponovo kaže april-li-li-li-li.
 
Можда сад Весић намерно канали Гангулу?
 
Nema nista i od novog roka. Tek su sada krenuli da izlivaju stubove kako bi pokrili stranu gde treba da bude upravna zgrada...
 
Ljudi nemojte olako da dajete ocene da nema nista. Oni su majstori privremenih resenja. Ne bi me cudilo da samo poredjaju lim na ovim nastresicama a ka temeljnoj rupi upravne zgrade postave ogradu za gradiliste i otvore stanicu. Sta im tesko otvorili su klinicki na pola zavrsen, pacijenti i lekari preskacu po gradilistu, sta je da se otvori ova autobuska. Ne mora ni krov da ima na nastresici. Jedino me tesi sto je i Milosevic tako otvarao pred pad.
 
U Bg hronici sad bilo,iz sindikata kukaju ali iza ima dosta mašina,izgleda je krenulo do 1.aprila da bude gotovo
 
RTS o izgradnji BAS-a

Иако РТС месецима покушава да добије информације о томе шта се дешава са изградњом нове аутобуске станице на Новом Београду, менаџмент БАС-а се не оглашава. Не одговарају ни радницима ове фирме, који су истовремено и власници дела деоница БАС-а. Истина, ово јесте приватно предузеће, али раде посао од јавног интереса.
 
I šta sad Sindikat pobedio grad i Vesića i od Autobuske pusti snovi,ostade parking
 
Vrh