Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS(trenutna i novoplanirana na NBG)

Завршен јесте, али за сада имају функционалан у Савском амфитеатру. Изгледа БАС има мало јачу кичму од Железнице па не да да их тек тако иселе и натерају на полурешења.
 
Ali ne razmisljas ko je vlasnik parcele gde je u savskom amfiteatru parking. Sumnjam da je BAS, mogu sutra da im kazu da im uskracuju gostoprimstvo i da napuste parcelu i gde ce oni sa parkingom nego tu
 
Могу али се не играју са тим још, ипак БАС има пуно корисника.
 
stanje redovno... :)

DJI-0363.jpg

DJI-0364.jpg
 
Шта се планира на овим ћошковима са растињем?
 
Stanje redovno,ne radi se ništa :bash: ima li išta od te građevinske dozvole za zgradu ? Sad se Korona smirila,mogli bi malo i da požure sa papirologijom,barem da stanica proradi 2029. kad već nije septembra 2019. po obećanju od prošlih izbora u BG.
 
Зграду би реално могли да завршеа за четири месеца.
 
kad bi hteli i imali volje sve je ovo p....n dim ili od diim p...e
 
Današnje slike našeg Skadra na Bojani, u odnosu na prethodne slike bager je parkiran na drugom delu gradilišta.....
























 
Шта планирају на овом ћошку ка раскрсници Марка Христића и Ђорђа Станојевића?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=860058#p860058:2d5xdnlt je napisao(la):
ĆoRaVa_SoVa » 23 Jun 2021, 22:05[/url]":2d5xdnlt]Današnje slike našeg Skadra na Bojani, u odnosu na prethodne slike bager je parkiran na drugom delu gradilišta.....



ovo jos nigde nije zabelezeno, da se 2/3 temeljne ploce uradi, a na 1/3 postavi kompletna armatura i to tako da stoji da zardja. Kad vec prekidaju radove, valjda se zna kada se nesto prekida, mogli su da zavrse i izbetoniraju kompletnu temeljnu plocu, pa onda pauziraju i cekaju sta hoce vec da cekaju.
 
rs4leYR.jpg


Kad pre vrtača... i što je najjače, stoji ovako dugo već, non-stop je krkljanac i kolona zbunjenih vozača neretko blokira raskrsnicu.
 
Zakrpili su tu rupu konačno danas.

Dosta je izdržao asfalt, star je vec!

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока
 
Danas prodjoh ,jedino ambrozija napredovala.Bas sam mislio da ce do leta da zavrse ali nista...
 
Joj to je tragedija sa BAS-om, još su na sve to stavili id*** prohromski plafon, pa se iz jedne kabine može videti šta rade ljudi u drugim kabinama. Težak oblik idiotizma. Ceo BAS mi je kao neko zaostalo pleme, bukvalno nisam do sada video čudnije mesto u zemlji, paralelni univerzum.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=863730#p863730:2lkybpi2 je napisao(la):
vucko » Ned Jul 11, 2021 9:43 pm[/url]":2lkybpi2]Trenutni BAS ima čučavce, a to nema ni stanica u NS-u.
Bitno je da BAS naplaćuje 170 dinara staničnu uslugu,a da stanica nije renovirana od svog otvaranja 1966. godine. Ne znam samo čime ta stanična usluga zavređuje toliku cenu,kada je BAS već godinama prenatrpan zbog ukidanja Lastine stanice,autobusi bukvalno nemaju dovoljno perona da se parkiraju. Na trafikama u okviru BAS-a su sokovi i ostali proizvodi osetno skuplji nego u ostatku grada,ni to ne ulazi u tu "staničnu uslugu",a pomenuti WC sa čučavcima je tek posebna priča: prljav je kao svinjac,a košta 50 dinara. Sa druge strane,železnička stanica Prokop u kakvom god da je stanju,barem ima čiste i popločane toalete koji mogu da se zaključaju,a oni se dodatno ne naplaćuju,niti se na železnici uopšte naplaćuje bilo kakva stanična usluga. Ovo je zemlja apsurda.
 
Постоји ли алтернатива? Не? Онда смо срећн што је само 170 динџи.. А то може да буде било која цифра.
 
Vrh