Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS(trenutna i novoplanirana na NBG)

Ko treba da izgradi saobraćajnicu paralelnu sa UMPom između Đorđa Stanojevića i Antifašističke borbe? Ona je neophodna za funkcionisanje onog vanlinijskog perona sa spoljne strane, što gleda na železničku stanicu. Njega trenutno asfaltiraju, a do njega ne postoji ni jedan pristup.
 
E sad sam siguran da je gotovo do kraja maja .Em se uklapa u izbore em bi ih opozicija tovarila ako ne zavrse... a realno i nije im ostalo nesto posla
 
Hahaha, koje igrice. Kupuju vreme BASu da izgradi konačno stanicu. Dok ovi ne dobiju dozvolu, dotle će da se gradi nova :D

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Pa naravno ali objašnjenje ovog svog mrcvarenja, kilave gradnje i odlaganja preseljena je jednostavno: oni su nesposobni da završe taj projekat!
 
IMG_1034.png
IMG_1036.png
IMG_1037.png
IMG_1033.png
IMG_1030.png
IMG_1012.jpeg
IMG_1014.jpeg
IMG_1010.jpeg
IMG_1008.jpeg
 


Odlicni snimci, i tvoji i Vlad089... a meni je ovaj deo trenutno najzanimljiviji. Oni tek sada spajaju dolazne perone i odlazne perone, uzduz buduce stanicne zgrade. Vidim da je konacno doslo vreme da se i ova slagalica spoji. Meni je najzanimljivije kako ce to uraditi :)

Ako mozete, sledeci put malo detaljnije ispratite ovaj deo... :) Vidim okolo da ima dosta nekih metalnih delova. Samo da vidimo da li ce uspeti, i kako, sve to da spoje u celinu.

Pozdrav,

P.S. Tolika kuknjava sto ovo ide presporo. To STOJI! Nikad manje radnika nisam video na nekom gradilistu. ALI, makar se gradi. Ako sadasnja vlast dobije ponovo Beograd, sto je izgleda izvesno jer opozicija i dalje ne zna gde udara, ubedjen sam da ce i stanicna zgrada biti zavrsena najdalje do kraja 2026.

Ja napisao javno, a 2026. godine hajde da proverimo ko je bio u pravu :) Volim forume jer sve ostaje zabelezeno. Mnogi su pricali da svasta nesto nikada nece biti zavrseno, a nisu bili u pravu.
 
Ово баш споро напредује. Мада мени и боље да је што касније заврше.
 
Sapic je izjavio da ocekuje da bude gotova (bez upravne zgrade) za 2 meseca, jel realno da zavrse parkinge, nastresnice, rampe i sta jos treba osnovno, za prelazak saobracaja na NBGD?
 
Мислим да није. Фале технички садржаји за негу кола.
 
Da bi se stanica otvorila za saobraćaj nije dovoljno samo pokriti perone (što traje već 6 meseci) i asfaltirati parkinge već i instalirati druge neophodne tehničke "detalje": telekomunikacije, rasvetu, razglas, info displeje, video-nadzor, računski centar, internet veze, gejtove sa čitačima za ulazak u perone, protivpožarne sisteme, agregate u slučaju nestanke struje, toalete za putnike i garderobu za prtljag, perionica za autobuse...sve što već ima postojeća stanica. S obrirom da dosadašnju "brzinu" sve osim septembra je nerealan rok. Stanična zgrada je nešto za šta još niko nije dao rok.
 
Poslednja izmena:
Jadna ova dronadzijska YouTube ekipa, propasce im kanali....grad ne gradi nista, nema nikakvih velikih projekata u izvodjenju...mozemo da ispratimo svaki ofarbani profil konstrukcije nadstresnice novog BASa, svaku kasiku bagera kod Pasica, svaki postavljeni kamen ivicnjaka u suludim prosirivanjima ulica
 
Vrh