Tu sam išao u osnovnu školu (Lenjin) i skoro sam siguran da je na tablama pisalo sa ć.
Neko se zeznuo (ako je tako pisalo)
Tu sam išao u osnovnu školu (Lenjin) i skoro sam siguran da je na tablama pisalo sa ć.

Otprilike sve raskrsnice su bolji kandidat od ove. Em je trokraka, em nema guzve, ma totalno nejasno sto se ovo radi.I dalje mislim da je bilo lokacija gde je trebalo ranije napraviti kruzni tok
U pravu si za gužvu ali, pošto sam neretko išao ovuda, mogu reći da se prilično dugo čeka(lo) kada iz Studentske skrećeš levo u PK. Sad moguće da je to moglo da se reši promenom režima semafora, što je svakako bilo jeftinije, ali mislim da će i KT rešiti to. Sve u svemu smatram da ima i gorih mesta gde su stavili KT.Otprilike sve raskrsnice su bolji kandidat od ove. Em je trokraka, em nema guzve, ma totalno nejasno sto se ovo radi.
Режим саобраћаја | Затворено за саобраћај |
Наслов | Обустава саобраћаја у једном смеру |
Улица | Париске комуне (деснa коловознa тракa у смеру ка центру града) |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 11/11/2025 |
Завршетак радова | 19/11/2025 |
Извођач | ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а |
Опис | Због радова на редовном одржавању улица и општинских путева на територији града Београда, биће обустављен саобраћај у једном смеру, заузет коловоз (десна коловозна трака у смеру ка центру града) у ул. Париске комуне од ул. Радоја Дакића (споредни део) до ул. Народних хероја, на територији општине Нови Београд, у Београду |
Линк | |
Документ | 344.18 - 1240/2025 |