Да је брука и срамота јесте, али људи сад гледају само себе и свој посао и готова прича, остало их не интересује и мисле да их се овакве ствари не дотичу. Мислим да је руководство ВМА ту највише заказало, треба само организовати „радну акцију“ са пар војника и паркинг би био чист и уредан и то радити тако сваки дан.Bulevarac":2dti0ni1 je napisao(la):Ovih dana sam isao na VMA, i ostao sam zgrozen higijenom na parkingu ispred ulaza. Ono je vise od sramote. Pa onaj parking izgleda kao onaj romski buvljak ispred buvljaka. Konzerve piva, ispresovane mozda jos prosle godine, plasticne case, ambalaza, kartoni, hiljade letaka lavlje kandze ili vec neceg slicnog svuda unaokolo. Delovi pocepanih reklama vise po drvecu, zalepljeni su svuda po asfaltu. Katastrofa!
Ne mogu da verujem da neko ima obraza da predstavja nesto u ovom gradu i da to ne vidi, i dalje ne mogu da poverujem da na ulazu u jedan zdravstveni centar, pritom je to jedan od nasih najopremljenijih centrara, ispred samog ulaza ima deponiju. Doslo mi je da uzmem plasticne rukavice, i za 5 sati sve sam ocistim. Sram da bude svakoga ko prima drzavnu platu, da nista nije uradio.
To nije investicija, to je samo stanje svesti, nista vise.
На жалост, то управо представља проблем развоју града. Тако нам и положај целе државе представља проблем (ето, нисмо имали среће, саградили смо кућу на раскрсници, па су нас сви нападали...) уместо да буде предност, да га искористимо за развијање транзитног саобраћаја.Bulevarac":3rwxzirj je napisao(la):Iz ovih avionskih fotki, i Kaludjerica lepo izgleda.
Interesantno da na fotografiji nema reka, a vecini je fotografija lepa, i niko se nezali da to nije Beograd, odnosno nikome ne fali sto reka nema u kadru,a Beograd lezi na dve velike reke. Po meni je velika steta sto Beograd nikada nije iskoristo da bude grad na rekama pod 1. a onda sve ostalo. Toliko su reke, priobalje zapostavljeni da se retko ko seti i da imamo 2 reke prakricno usred grada.