Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Lopovima i kriminalcima mogo više odgovara relativizacija, da ih označiš besmislenom kovanicom umesto pravim imenom. I onda Vučić izađe u majici "i ja sam ćaci". Baš me zanima da li bi izašao u majici " I ja sam lopov"? Al ***i ga, današnji najistaknutiji "borci" su likovi koji nemaju baš veze sa životom.

Zna se ko i šta su ćaci, nisu to samo nepismeni likovi koji ne znaju slovo ,,đ" da napišu.

Kad je izašao u majici ,,I ja sam ćaci" i jeste izašao u majici ,,I ja sam lopov".

Ćaci su ubice, krimosi, lopovi, ratni huškači/zločinci (neko je samo nešto od toga, neko je sve)... i imaju celu estetiku i obrazac ponašanja koji ih prati.

Većinom su članovi ili simpatizeri crno-crvene koalicije zla, ali i ne moraju biti.

Lopovima i kriminalcima mogo više odgovara relativizacija, da ih označiš besmislenom kovanicom umesto pravim imenom. I onda Vučić izađe u majici "i ja sam ćaci". Baš me zanima da li bi izašao u majici " I ja sam lopov"? Al ***i ga, današnji najistaknutiji "borci" su likovi koji nemaju baš veze sa životom.​
Nova relativizacija je da je idpred Skupštine 1.000 godina robije. ;)

tacnije, ispred skupstine u svakom trenutku ima vise godina robije nego godina skolovanja!

I ladno napravi čovek divlji neugledni ambar nasred trotoara, i na 200 metara od Opštine Voždovac...

120126081.jpg

120160153.jpg

Pa bilo je ili
"nije moja briga, ionako je ceo grad takav"
ili
"ma pusti, nemoj da se zameram, ko zna ko je"

A ono neko odrpano matoro čičište. Čisto sumnjam da je neka jaka SNS glavudža. Oni se ne bave ambarima i preprodajom povrća...

Па момци пријавите комуналној инспекцији општине Вождовац уз краћи допис/објашњење и неколико фотографија и пошаљете све на е-пошту општине
Комунална инспекција Општине Вождовац
Устаничка 53, тел.011/2441601
е-пошта: komunalnainspekcija@vozdovac.rs

Овде имате са сајта о комуналној инспекцији Вождовца https://vozdovac.rs/komunalna-inspekcija/

Ruzveltova ulica. Doskorašnja Apoteka Beograd. Zakonom bih zabranio ovu Ćaci estitiku na predratnim zgradama.
Pogledajte prilog 259531
Ја не знам како би се ово решило. Једино да постоији нека комисија у граду која издаје дозволе за уређење излога. Ово је чисто дивљаштво.

Šta ću ja da im prijavljujem nešto što im je svima na putu do posla i na 200 metara od kancelarija.

Nego su stranačke trutine nesposobne i korumpirane, ili neće da se cimaju ili su dobili neku siću da okrenu glavu na drugu stranu.

Još treba posle da prosleđuju moje podatke uzduž i popreko, kao što to redovno rade Belemudi iz Makenzijeve, pa da imam probleme što sam prijavio korupciju.

A nagledao sam se svačega u ovom gradu. A imam od ranije čak i neke video sadržaje sa vrlo osetljivim scenama. Ali znam u kakvoj korumpiranoj rupčagi živim i kako stvari (ne) funkcionišu ovde.

mito-ilustracija.jpg

Vrh