ristivoje
Higher intermediate
Nije moglo vece ?Ruzveltova ulica. Doskorašnja Apoteka Beograd. Zakonom bih zabranio ovu Ćaci estitiku na predratnim zgradama.
Pogledajte prilog 259531
Nije moglo vece ?Ruzveltova ulica. Doskorašnja Apoteka Beograd. Zakonom bih zabranio ovu Ćaci estitiku na predratnim zgradama.
Pogledajte prilog 259531
Inače ne Ćaci imaju bolji smisao za estetiku?Ruzveltova ulica. Doskorašnja Apoteka Beograd. Zakonom bih zabranio ovu Ćaci estitiku na predratnim zgradama.
Pogledajte prilog 259531
Lopovima i kriminalcima mogo više odgovara relativizacija, da ih označiš besmislenom kovanicom umesto pravim imenom. I onda Vučić izađe u majici "i ja sam ćaci". Baš me zanima da li bi izašao u majici " I ja sam lopov"? Al ***i ga, današnji najistaknutiji "borci" su likovi koji nemaju baš veze sa životom.
Jbt i dalje mi nije jasno da neki upravnik pošte ili kako se već zove, nije okrenuo komunalce još dok su postavljali ovo...meni ispred firme da postave montažni pijac prvo bih odgovornog iz firme obesio za j..a odma tu ispred..!I ladno napravi čovek divlji neugledni ambar nasred trotoara, i na 200 metara od Opštine Voždovac...
Pogledajte prilog 259747
Pogledajte prilog 259748
Ја не знам како би се ово решило. Једино да постоији нека комисија у граду која издаје дозволе за уређење излога. Ово је чисто дивљаштво.Ruzveltova ulica. Doskorašnja Apoteka Beograd. Zakonom bih zabranio ovu Ćaci estitiku na predratnim zgradama.
Pogledajte prilog 259531