Šta je novo?

Napušteni objekti i lokacije

Cekaj stani...rts treba srusti a generalstab ne treba...rts jedan deo bombardovan, generalstab izgleda kao svajcarski sir..kakvo n1 ispiranje mozga ljudima...
Btw ja sam za oba da se ruse i dovedu u red kako treba da izgledaju

Svako oba treba porusiri ruzno je i jedno i drugo a za rts treba odraditi neki spomenik koji dolikije ljudima koji su poginuli tu

Ma šta celu zgradu. Ceo Beograd srušiti i krenuti ispočetka. A da se gradi samo sa 100% koncezusom da svi odobravaju da se gradi zgrada. I tako za svaku ponaosob.​

Eto nama tu stanova cudi me da nije kupljena i ambulanta i jos pripadajucih objekta ili samo nosu navedeni u tekstu
Zar DMB nije bio kupio gazada lilija
I tu je bio nwki sporan deo za remont helihoptera

Poslednja izmena:
sta se desilo sa napusyenom zgradom nije skroz zavrsena na konjarniku,ispred doma zdravlja vozdovac pored bele slicne zgrade,sto nije zavrsena (izmedju one ljubicaste banke vljd i policije)

sta se desilo sa napusyenom zgradom nije skroz zavrsena na konjarniku,ispred doma zdravlja vozdovac pored bele slicne zgrade,sto nije zavrsena (izmedju one ljubicaste banke vljd i policije)
Колико знам, ништа специјално, стара зграда започета 90их која никад није довршена због економског стања. Власник највероватније пропала фирма Ратко Митровић

a koja je prica iza one bele zgrade sa sarenim terasama blizu okretnice 31?jer je isto zsnimljiva i kao uljez poput one zute koja je poslata ranije ovde

a koja je prica iza one bele zgrade sa sarenim terasama blizu okretnice 31?jer je isto zsnimljiva i kao uljez poput one zute koja je poslata ranije ovde
Нисам сигуран - сећам се док се зидала јер сам био мали и често код бабе у зградама изнад.

Ако морам нагађати, ситуација је вероватно слична са неким новијим зградама по НБГ, где су првобитно исто планиране али никад нису изграђене због друкчије намене па су после само никле као стамбене зграде. Већина тих планских насеља уствари никад није завршена што се тиче разних садржаја, те су биле само "спаваонице". То објашњава и разне бараке и склепотине које се често тамо налазе. Шта је тамо првобитно требало бити зависи од оригиналних планова и нацрта, који су затурени ко зна где ако уопште и даље постоје.

Постоји и могућност да је то само земљиште које никад није откупљено у потпуности те су наследници само дали у зидање касније. Највећи пример овога је полудивље насеље иза Руда које се води на Горењску, које је изгледа и град заборавио пошто се нису потрудили ни план да направе за тај крај за сад

imam jos dva pitanja:
koja je prva zgrada koja je nikla na konjarniku
i kad je otvoren tc konjarnik

p.s. izvinite ako smaram ali sam pre ziveo na konjarniku i zanimalo me dosta stvari o svom bivsem kraju ali od kako sam se odselio nisam dobio odgovore

imam jos dva pitanja:
koja je prva zgrada koja je nikla na konjarniku
i kad je otvoren tc konjarnik

p.s. izvinite ako smaram ali sam pre ziveo na konjarniku i zanimalo me dosta stvari o svom bivsem kraju ali od kako sam se odselio nisam dobio odgovore
ТЦ је ја мислим из осамдесетих или деведесетих, има тај изглед.

Што се тиче првих зграда, нисам баш сигуран, мислим да је све ишло истовремено - врв по шеми Коњарник 1, 2, 3

postoje dva sela Romanija I zelengora u vojvodini maltene jedan pored drugog,da li tu neko zivi i jel imaju neke novije slike iz tih naselja

Vrh