Zgradu je radio grf, što je i logično, tačnije crnotravci (skoro je podignut spomenik crnotravcu u čuburskom parku). Inače, tu je nekad bilo trkalište, ko gotivi takve info.
Nisam siguran, ali mislim da tehnički zgrada pripada građevinskom fakultetu, ali pravo korišćenja je i etfu, i grfu, i arh.
Suteren koristi većinski etf, i malo grf, sa kabinetima za beton i čelik, prizemlje koristi samo etf, prvi sprat, gde se nalazi i svečana sala samo grf, drugi uglavnom arhitektura, samo amfiteatar je za grf, treći po pola grf i arh. Polovine na trećem spratu su i fizički razdvojene na trećem spratu, sa lavirint hodnikom koji ih spaja.
Etf je imao najviše problema sa prostorom, i bukvalno su kolokvijumi bili i u deset uveče, i slično. Recimo, koriste i sale mašinskog fakulteta, i IVO LOLA RIBAR zgradu preko puta biblioteke Svetozar Marković, i objekte koji se nalaze na prostoru budućih zgrada što su kačeni renderi. U staroj zgradi mašinskog svi imaju neke vežbe al to samo u prvoj godini.
Ceo taj prostor ograničen Karnegijevom i Ruzveltovom je osmišljen da bude kao jedan kampus, okrenut ka unutra. Po ugledu na američke kampuse, i mislim da je dobro rešenje. Sam etf će imati preko hiljadu studenata da upisuje godišnje, verovatno i više. Zajedno sa ostalim fakultetima to je 15 hiljada studenata, ako uzmemo četiri godine osnovnih, masteri, oni koji produžavaju, javljaju se i neki kursevi, plus nastavno osoblje, nenastavno osoblje i slično, mesto za 20ak hiljada ljudi koji rade tu neki posao, bilo na dnevnom nivou bilo ređe.