Šta je novo?

Nedavni sadržaj od Zvezdarac77

 1. Z

  Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

  Oni nisu normalni više. Znaci deo oko Crvenog krsta nema prevoz do centra mesec dana
 2. Z

  Trolejbusi

  Jesu li to krenuli da rade autobusi i na 28? Nisam video lično, ali mi je na aplikaciji za prevoz prikazalo 2 busa na 28.
 3. Z

  Autobusi

  I na 77 danas čak 3 solo autobusa 😒
 4. Z

  Autobusi

  Ne razumem sto su pretvarali 83 u zglobnu i menjali red vožnje da bi posle mesec dana stavili pretežno solo vozila i napravili još goru situaciju???
 5. Z

  Autobusi

  2 solo autobusa na 77, ako sam uspeo lepo da prebrojim. I juče i danas.
 6. Z

  Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

  Jel idu onda 19 i 22 do Studentskog trga? Ili isto do Slavije? Gledam aplikaciju i piše mi da su 19 i 22 u centru, pa ako neko zna nek javi, treba posle do grada da idem. 🙏🏻
 7. Z

  Trolejbusi

  I na 29 je bilo zglobnih japanaca. Moram priznati da mi se više svidjala takva 29-ka nego ova sa solo trolama od danas - zbog gužve naravno.
 8. Z

  Trolejbusi

  Za vikend su bile ukinute trole 28, 40 i 41, pa je umesto njih išla linija 40A.
 9. Z

  Tramvaji

  Upravo sam video CAF na liniji 6. Nikad do sada nisam video CAF na toj liniji, mislio sam da nikad ne izlaze na 6, ili grešim?
 10. Z

  Autobusi

  Je l 77-ica i dalje iskljucivo zglobna?
 11. Z

  Autobusi

  Nadao sam se da ću čuti ovakav odgovor! 😍
 12. Z

  Autobusi

  Zašto?
 13. Z

  Gradske linije javnog saobraćaja - Predlozi, rešenja

  Mislim da 77 ne treba produzivati do Konjarnika, ovakva kakva je super i pouzdana linija, ali mislim da bi se mogla preusmeriti da se okreće kod Cvetka umesto u Čingrijinoj i da bi to bio pun pogodak.
 14. Z

  Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

  Bila je neka policija u Makenzijevoj, ne znam da li je bio udes ili tako nešto, ali zbog toga nisu išle trole. Mene je uhvatio kolaps kod Novopazarske pa sam odatle morao peške do Slavije...
 15. Z

  Tramvaji

  Bilo bi super da 6 ide do Terazija, presedanje na 26/27 kod Vuka je nezgodno kao i svako presedanje gde ne čekaš na istoj stanici. Iako živim kod stanice tramvaja, radije bih sisao dole na 29 i posle se peo u povratku uzbrdo, nego presedao tako. U pravu si Došljak. A u trenutnoj situaciji...
Vrh