Šta je novo?

Nedavni sadržaj od chiki

 1. C

  Cene nekretnina

 2. C

  Cene nekretnina

  Plate sustinski padaju u periodima recesije i inflacije... (USA) Kamata je uvek iznad ili na nivou inflacije - ili ce inflacija dole ili ce kamata gore :)
 3. C

  Cene nekretnina

  40+ kvm kvadrata u Belvilu prodato za 3000 eur .kvm. Drugar pre godinu i kusur kupio za 2200eur/kvm
 4. C

  Cene nekretnina

  Nisam nasao grafik na Srbiju ali evo ga za EU: Cene goriva od 1980 naovamo. NAravno da je trend rastuci ali ipak ima nekih promena gore/dole na kracim intervalima - npr 5 godina.
 5. C

  Cene nekretnina

  Cini mi se da je Belvil pred krizu isao za 1800-1900 EUR direktno od investitora. Na kraju su se stanovi sa velikim terasama prodavali za 1400 EUR/kvm.
 6. C

  Cene nekretnina

  Cimanje je kad ti je nesto toliko daleko. Mozda ako imas nekoga tamo. Imao samo potrebu da radim kao neku studiju izvodljivosti za izgradnju male zgrade na Zvezdari. Ušao sam donekle u tematiku. Pošto je sada predvideti troskove gradnje, mnogi investitori taktiziraju i cekaju nekakvu...
 7. C

  Cene nekretnina

  Rast bazne kamatne stope podrazumeva i rast kamate na stednju. Mnogi su izasli sa stednjom iz banaka pre par godina jer su kamate na orocenu stednju pale na 0.1%. Sad neke banke nude 1.75% jer su skocile kamate na kredite. Kamata na stednju ce sigurno ici gore a to ce smanjiti kupovinu...
 8. C

  Cene nekretnina

  Katastar je poceo da radi u ponedeljak za kupoprodaje. Sve sto je bilo zakazano prosle nedelje se realizuje ove nedelje. Vec moze da se rezervise termin za sledecu nedelju kod notara
 9. C

  Cene nekretnina

  Niko ne pita sto nije potpisala ugovor za rentu stana pa bi otkazni rok bio duzi :) Porasle kamate na stednju (Procredit)?
 10. C

  Cene nekretnina

  According to the US Census, the total percentage of homeowners mortgage in the US is 64.8% Most buyers need a mortgage to buy a home due to increasing property prices and a sudden change in circumstances.Mar 5, 2022 Jel postoji ovakav podatak za Srbiju?
 11. C

  Cene nekretnina

  To je pitanje svih pitanja. Da li ce SAD da promeni politiku prema desavanju u Evropi. Cini mi se da nece sto ce praviti vece potrese u EU. E sad, EU moze da stampa i dalje i da takticki pokriva krizu i naoruzavanje. Gastarbajteri se uvek mogu ukaciti na socijalu i sto bi se vracali?
 12. C

  Cene nekretnina

  Ovde kod nas ce poceti da se nesto ozbiljnije desava kad ECB odreaguje. A oni odugovlace....
 13. C

  Cene nekretnina

  Kopaonik - poceli temelji, stala gradnja. Imam informaciju jos za jedno mesto u okolini Beograda. Kаžu da čekaju da se ustale cene materijala, obračunaju cenu pa onda da prodaju...
 14. C

  Cene nekretnina

  https://www.zerohedge.com/markets/major-turning-point-housing-inventory-rises-first-time-2019
 15. C

  Cene nekretnina

  Mislim da je ocekivano ovo sto se desava u NS i BG tj da je vise kesh kupaca koji kupuju stan za investiciju. Ljudi su se uplasili inflacije i izlaze iz gotovine. To ima ograniceno trajanje, plus ko god se ozbiljnije bavi time ce ostaviti jedan deo portfolija u gotovini.
Vrh