Šta je novo?

Nedavni sadržaj od bunanub

 1. bunanub

  Izbori 2022

  Na primer koje, ako nije tajna?
 2. bunanub

  Obnovljivi izvori energije

  Vidi se po strukturi privrede sta je: uglavnom izvozi sirovine, sto u Kinu, sto na zapad. A isti ti kojima izvozi sirovine joj nazad prodaju konkretne industrijske proizvode mahom napravljene od tih istih sirovina.
 3. bunanub

  Фасаде / Fasade

  Tipicna nepovezana buncanja pod dejstvom alkohola, tako tipicna za vas naci-onaniste. :D
 4. bunanub

  Obnovljivi izvori energije

  Drugim recima, Rusija je za Evropu bila klasicna africka kolonija koja je izvozila samo sirovine i energente. Alal joj biznis...
 5. bunanub

  Obnovljivi izvori energije

  Krajnje je vreme da se oni (i ne samo oni) odvoje od kremlinskih energenata kojima kremlin ucenjuje kupce.
 6. bunanub

  Izbori 2022

  Bruka i sramota. Cudi me da hrvatske vlasti nista ne cine po pitanju da se to spreci.
 7. bunanub

  Izbori 2022

  Ne, nego je u pitanju sledece: - Jasno je da bi humanizam, renesansa, gotika, barok, prosvetiteljstvo, Gregorijanski kalendar, zasiljen oblik zgrada i crkvenih tornjeva umesto kupolastog... zaobisli Srbiju cak i da nije bila pod Turcima. Jednostavno, popovi i razni ''mislioci'' ne bi hteli ista...
 8. bunanub

  Izbori 2022

  1. Izraz "Sandžak" je tačniji od "raška oblast" jer se Sandžak proteže i kroz sever CG a takođe većina običnih ljudi kaže "Sandžak". 2. Da, stojim iza toga da bi Srbija i bez Turaka bila sličnija Maloj Aziji ili npr. Zakavkazju nego Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji.... I ne samo Srbija...
 9. bunanub

  Izbori 2022

  Niko ne masta, sacuvaj Boze. Jedini koji to ovde pominje je korisnik ''Uzice'' , jer plasi ljude ''otcepljivanjem Vojvodine i Sandzaka'' u starom radikalskom maniru.
 10. bunanub

  Izbori 2022

  I da zemlje EU, SAD a i Dalekog Istoka povuku svoje proizvodne pogone i predstavnistva odavde, pa da to rezultuje sa vise stotina hiljada nezaposlenih.
 11. bunanub

  Izbori 2022

  Upravo tako. Vec to danas vidimo u Srbiji: za sve lose je kriv Zapad i Djilas/Solak/''drugosrbijanci''/''gradzaneri''/MORAMO a kada se desi nesto dobro, to se pripisuje Vucicu i Putinu/Ksiju. Bukvalno vid (pseudo)religije.
 12. bunanub

  Izbori 2022

  I komunizam. Malo mu je bilo sto je drzao SSSR, pa su mu jos trebali i: Kina, Vijetnam, S. Koreja, Kuba, Venecuela, Kambodza, par zemalja u Africi te fakticki cela centralno-istocna Evropa.
 13. bunanub

  Izbori 2022

  Neka iz kruga dvojke, koja pritom prati modne trendove mu nije dala, pa je zato non-stop kivan na isti. :D
 14. bunanub

  Izbori 2022

  Vrlo je moguce, ipak je to stari radikal, priitom krajnje labilan i pun kompleksa.
 15. bunanub

  Izbori 2022

  Mislis da EPS ipak nece biti prodat? Tesko.
Vrh