Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Zanimljivo bi bilo znati koliko koštaju sve zastave Konga koje su po Bulevaru, Takovskoj, Kneza Miloša... i zašto su neophodne i čemu služe, naročito po ulicama gde taj njihov predsednik siguran sam ni ne prolazi.

Baš me zanima da li ih posle skinu, očiste pa čuvaju za novu posetu ili kupe nove i sledeći put. Mada znam odgovor. I tako za svaku državu...

Ispada da imaju manje prava samih od građana, jer ne mogu ni građansko hapšenje tj. zadržavanje da naprave, usled jasnih indicija da je krivično delo izvršeno. Dokazi su za sud.

Mada ne sporim da je tako i sam najčešće vidim nesposobne penzionere kao obezbeđenje da nešto kao oprezno motre al očigledno ne mogu, ne smeju ništa.
Mogu ali ne mogu samoinicijativno nego mora neko od radnika da pokrene sumnju na kradju. Sa druge strane najčešći razlog je to što se plaše, reči jednog od radnika "oni nas sačekaju posle posla pa nas maltretiraju ako im se zamerimo".

Zezaš? Nisam znao da smo toliko pali na dno kace, da lopovi spremaju sačekušu radnicima posle radnog vremena, fazon "Zapamtićeš ti mene" i "Ako kradem, hoću da kradem na miru".

Nisam stigao pojedinačno da odgovorim svakome na upis, supruga mi reče da kao obezbeđenje na ulazu u Beo uglavnom zapošljavaju neke smotane i mutavce, ali se često rotiraju, jer zbog male plate daju otkaz, dok ne nadju drugog i tako u krug. Obično su to živi spomenici, a ne fokusirani i energični radnici obezbedjenja. U smislu da imaju direktan kontakt s lokalnom policijskom stanicom ili još bolje, Interventnom.
Druga stvar koja me posebno iznenadila je što njena firma pokreće tužbe i procese samo ako je ukupna vrednost krađe veća od 15.000. Zvuči mi nerealno mnogo, treba da je manje. Parfemi su medju skupljim stvarima, a kradu se i pomadice, brijači, hrana... Pa na pumpama pokreću procese protiv neplatiše goriva za iznos veći od 4000.

Jedina dobra stvar je što radnicama ne skidaju od plate, u slučaju krađe. Gotovo sve radnice imaju problem s venama, i nogama uopšteno, jer stoje po 6 do 8 sati, a u magacinu gde im je frižider, i kuhinja, imaju samo jednu stolicu. Namerno samo tu jednu. Da ne bi više žena ćaskalo, pilo, jelo, pušilo kad je pauza. Supruga u 90% slučajeva za vreme pauze nema ni gde da sedne da odmori, već pauza i čalabrc bude stojećki. Faktički dolazi kući neupotrebljiva za neki drugi posao koji bi radila posle radnog vremena...

Za crnu stranu medalje smo i mi jer bi reagovali samo da je dole bio neko i poginuo.
Само тај потпорни зид није урађен како треба… Ово је за доживотну робију или за Голи оток. Могао је неко да погине.
1764336270789.png

Још бисера из Крагујевца.

Од некада највећег града аутомобила у Европи и СФРЈ, до највеће црне рупе. Срамота!

Zanimljivo bi bilo znati koliko koštaju sve zastave Konga koje su po Bulevaru, Takovskoj, Kneza Miloša... i zašto su neophodne i čemu služe, naročito po ulicama gde taj njihov predsednik siguran sam ni ne prolazi.

Baš me zanima da li ih posle skinu, očiste pa čuvaju za novu posetu ili kupe nove i sledeći put. Mada znam odgovor. I tako za svaku državu...
I kod Ade su celim putem.

Још бисера из Крагујевца.

Од некада највећег града аутомобила у Европи и СФРЈ, до највеће црне рупе. Срамота!
Највећа фабрика аутомобила на свету...Ал по конзумацији вињака на радном месту.

Služe da naprdni kartel na njima opere pare. Čak i kada su nepomenikova braća Rama i Erdogad terorista bili u poseti, ceo grad su unakazili šiptarskim i turskim zastavama.

Meni se povraća kada vidim zastavu EU koja pored državne zastave stalno stoji u predsedništvu Srbije i na sednicama vlade, kao da smo najcrnja afrička kolonija od pre 100 godina. To je i protivzakonito, u zakonu o državnim simbolima jasno stoji da se zastave stranih država i međunarodnih organizacija čiji Srbija nije član mogu isticati jedino kada je u toku zvanična poseta ili na diplomatskim predstavništvima. Ako smo već kolonija, onda neka lepo promene zastavu i grb Srbije, neka na trobojku dodaju gornje levo polje sa žutim zvezdicama EU kao što svaka britanska kolonija ima Junion Džek na svojoj zastavi, a neka na grbu umesto štita sa 4 ocila stave četvorokraku NATO zvezdu na tamnoplavoj pozadini. Onda bi ceo svet video da Srbija nema predsednika i vladu, nego kolonijalnog guvernera i kvislinški savet komesara.

1000069592.jpg

Nadamo se da je tu kraj jer je bu**** u Novom Sadu raznela taksi u kome su bile devojke. Više osoba je teško povređeno. Gde to u gradu možeš toliko da žuriš da voziš brzinom kojom ovako smrskaš kola? Doživotna robija i da nije nikog udario.

1000069594.jpg

DOKLE?

Može da nosi biber sprej nezavisno od pravila firme sem ako je ne pretresaju i ne oduzmu joj ga pri ulazu, ne vidim zašto ne bi mogla. Oni mogu sprečti ulazak ako znaju da ga ima. - pravila firme. Ali pravila firme ne mogu da onemoguće zakon po kome sme da ga nosi. Kao i elektrošker. Ako razumeš šta hoću da kažem. Malo zvuči isključujuće, ali je tako. Ako je neotrkriveno nek ga nosi, j***š pravila firme. Sprej je veličine karmina.

Kako bilo koja firma/institucija može da zabrani ulazak ako poseduješ legalno sredstvo samoodbrane? Kako pravilnik sme da bude iznad zakona?

Taksista je preminuo.

Preko 100 na sat u Jevrejskoj u samom centru Novog Sada gde kažu da je 40 ograničenje.

Pobio ljude i izašao mrtav ladan iz kola, uzeo jaknicu i telefon, ništa mu nije.

1000070217.jpg

Заправо, (као по много чему црном), и овде смо први у Европи, тако да је 2 погинула на нашим путевима - наш свакодневни просек.

Taksista je preminuo.

Preko 100 na sat u Jevrejskoj u samom centru Novog Sada gde kažu da je 40 ograničenje.

Pobio ljude i izašao mrtav ladan iz kola, uzeo jaknicu i telefon, ništa mu nije.

Pogledajte prilog 259797
То није било какав ауто, већ BMW M4 са мотором и до 530 коњских снага. Поседује турбо близанац погон, и почетна цена му је €97.415!

Преглед вештачке интелигенције.

BMW M4 је високоперформансна верзија BMW-a Серије 4, коју производи BMW M GmbH. Доступан је у више варијанти, као што су стандардни M4 Coupé, M4 Competition Coupé (са погоном на све точкове или задњим точковима) и M4 CSL, а свака има снажне бензинске моторе, напредне M xDrive погоне и технологију развијену у мото-спорту.

Главне карактеристике:
  1. Мотор: Користи снажне TwinPower Turbo (моћни турбо близанац) бензинске моторе са 6 цилиндара у линији.
  2. Мењач: Доступни су ручни мењач са 6 брзина или 8-степени M Steptronic Sport мењач.
  3. Погон: Неке варијанте нуде стандардни погон на задње точкове, док M xDrive погон на све точкове нуди додатну агилност и прецизност, са могућношћу избора између режима 4WD, 4WD Sport и 2WD.
  4. Перформансе: Максимална снага варира у зависности од модела, са моделом M4 Competition Coupé који достиже до 390 kW (530 коњских снага), док стандардни M4 Coupé има 353 kW (480 коњских снага).
  5. Технологија и дизајн: Унапређења из мото-спорта укључују M Carbon кров и M Carbon седишта, а технологија је дизајнирана за изванредне перформансе како на путу, тако и на тркачкој стази.
  6. Цена: Цена варира у зависности од тржишта, модела и опреме, од почетне цене од око 97.415 евра за M440i xDrive Coupe до 1,52 Cr за модел Competition у Индији, на пример.
Ево балвана одговорног за ово. Бедник такође носи Moose Knuckles јакну. Њу прави модна компанија Moose Knuckles из Канаде која постоји од 1921. године. Позанти су по својим висококвалитетним јакнама који могу да издрже и најсуровију зиму. Користе пуњења, и крзна високог квалитета, и сви су 100% природни. Цена им иде и до €3.000 у Србији.

Одакле беднику новац за овако нешто? Где је радио, да одем и ја тамо?
1764672380279.png

Poslednja izmena:
Odakle njemu 100k eura? Jel ima neko ime i prezime, naslućujemo da je ćaci brnabin čim se taji ime i prezime?

Vrh