Ušla baba u servis telefona i kaže da joj telefon ne radi.Ranije mi je redovno u obaveštenjima stizalo kada me neko spomene, danas se desilo da mi uopšte ta notifikacija nije stigla @Igor
Evo proradilo je, stižu notifikacijeUšla baba u servis telefona i kaže da joj telefon ne radi.
Majstor pogleda i kaže joj da je sve u redu sa telefon, a baba kaže: Ako je sve u redu, zašto me niko ne zove
![]()
Такође, они који стално просипају флоскуле, етикетирају или вређају, треба регулисати или ставити под присмотру. То је чист безобразлук, и на сваком нормалном форуму би добили упозорење, па онда забрану на одређено или неодређено време због недоличног понашања.^^Na post koji mi je promakao a koji je za brisanje. Idealno je kliknuti na dugme Prijavite, kako bi prijavili problematičnu poruku.
Разумем те, али треба поставити границу за такве ствари. Не желим да користим претерано импулсиван језик или да будем охол, али понекад има тренутака када пожелим да напишем шта мислим о њему када почне да ме етикетира или ме увлачи у свађе, али нећу да имам проблема са Игором због тога. Зато се трудим да будем што више уздржанији. Нисам читао тему о некретнинама, али ако је стварно тако како тврдиш, онда разумем зашто је тако.Ovde je liberalizam veliki iz određenog razloga. Čitanost ili šta već. Ja kad flagujem neki post Igor smatra da nema vređanja, ne obriše ga i onda ja shvatim da tako može.
Ili se to što si naveo (uvrede, etikete, diskvalifikacije) ne toleriše ili je dozvoljeno svima istom merom. Poželjno je samo da nema duplih aršina.
Navikni se da je dozvoljeno. Nisi ni sam mekušac. A ako bude drugačije, nadam se da će biti za sve.
Dakle ovde je lestvica nisko postavljena. Dovoljno je čitati Cene nekretnina.
Fotografisao telefonom iz kola