Šta je novo?

Stambena izgradnja - Vojvođanska - Tošin bunar

Da se nadovezem sam na sebe, rece mi upravo komsija da je dobio ponudu pre neki dan od njih,Vojvodjanska 30, za trosobne stanove 3500+PDV za kes. Isplata je 80% prva rata, 20% po završetku. Za kreditne kupce je veca cena, ne zna koja.

A sto je blize crkvi logicno je da bude samo skuplje. Sto je neko od forumasa prethodno napisao, to je Bezanija Historical!

Jako nerealna cena, nije preterano udaljeno ali sa mnogo većom perspektivom u smislu popularnosti, ne pričam toliko o funkcionalnosti jer ovo prvo određuje potražnju, a potražnja cenu. Airport garden uzeo za 3600 sa PDV. Ni u ludom besu ne bih dao 4000 za ovu lokaciju, zgradu itd.
Zavisi ko sta vise preferira i koja lokacija nekom vise odgovara. Meni licno je ovo nesto sto sam tražio, da bude mala zgrada, u kraju sa vec izgradjenom starogradnjom i sa makar malo zelenila, parkova. Naravno i lokacija ta koja je.

Zavisi ko sta vise preferira i koja lokacija nekom vise odgovara. Meni licno je ovo nesto sto sam tražio, da bude mala zgrada, u kraju sa vec izgradjenom starogradnjom i sa makar malo zelenila, parkova. Naravno i lokacija ta koja je.
Sve mi je to ok i poštujem. Ali to ne znači da je ova cena ok. Ali isto sam i zaključio da uzmeš da zabodeš iglu na Trg Republike i napraviš krug prečnika 3km da se cene razlikuju u 100, 200 evra. Nema više razlike u ceni, osim ako nije Mirjevo, Višnjička Banja, Surčin, Altina i dalji delovi grada. To nije normalno.

Sve mi je to ok i poštujem. Ali to ne znači da je ova cena ok. Ali isto sam i zaključio da uzmeš da zabodeš iglu na Trg Republike i napraviš krug prečnika 3km da se cene razlikuju u 100, 200 evra. Nema više razlike u ceni, osim ako nije Mirjevo, Višnjička Banja, Surčin, Altina i dalji delovi grada. To nije normalno.
Ne ulazim u to da li je ok, individualno je. Tolika je koliko je neko voljan da plati, trziste. A u pravu si za to da su se cene približile u nekim delovima gde su ranije bile ozbiljne razlike. Po meni centar grada gubi dosta na značaju. NBG novogradnje ce imati vecu cenu od BW-a u bliskoj budućnosti, a deo BW na NBG-u ce biti izuzetno na ceni. Makar neko moje vidjenje situacije, ali uopšteno cene ima jos da rastu.

Nije baš u direktnoj vezi sa Vojvođanskom ali se nadovezuje.

Zna li neko sta kopaju od Rakića ka soliteru?
Struju verovatno sprovode ali ne znam gde/zašto.

Inače je zanimljivo da su na celoj dužini iskopa prisutne cigle na dubini od 50-100cm
20251126_094023_copy_1530x2040.jpg
20251126_094031_copy_1530x2040.jpg
20251126_094427_copy_1530x2040.jpg

Jako nerealna cena, nije preterano udaljeno ali sa mnogo većom perspektivom u smislu popularnosti, ne pričam toliko o funkcionalnosti jer ovo prvo određuje potražnju, a potražnja cenu. Airport garden uzeo za 3600 sa PDV. Ni u ludom besu ne bih dao 4000 za ovu lokaciju, zgradu itd.
Oh ne, ovo je isti komentar kao pre 6 godina kada je nerealno bilo 2000e. Eto vidis ja bih pre licno platio ovde 4000 nego u kosnici u kojoj je airport garden, sve je to individualno.

Oh ne, ovo je isti komentar kao pre 6 godina kada je nerealno bilo 2000e. Eto vidis ja bih pre licno platio ovde 4000 nego u kosnici u kojoj je airport garden, sve je to individualno.
Porediti kvalitet gradnje i materijalizaciju airporta i ovoga je nebo i zemlja. I ne moze da vredi 4k ulica koja je na 500 metara od opstine surcin. Dok ono nazalost moze jer je kako sam rekao trenutno druga najppzeljnija lokacija u gradu. Jedno je sigurno i vi i ja smo preplatili.

Poslednja izmena:
Porediti kvalitet gradnje i materijalizaciju airporta i ovoga je nebo i zemlja. I ne moze da vredi 4k ulica koja je na 500 metara od opstine surcin. Jedno je sigurno i vi i ja smo preplatili.
Cega? Bice tu dosta razlicitih zgrada. Tebi je airport garden na 100 metara od 2 ciganska naselja, pa se tesi. A ako je Vojvodjanska 500m od surcina onda je airport 1500m, sto bi rekli u narodu "jaka muda". Imas stanove u manjim zgradama koje imaju podno grejanje i full smart sistem i kvalitet gradnje mozda i bolji od AG, retko ali ima. Biased si tako da je diskusija nepotrebna.

E: I nemoj da me shvatis pogresno imam i ja jedan stan u B65, samo sam realan.

Cega? Bice tu dosta razlicitih zgrada. Tebi je airport garden na 100 metara od 2 ciganska naselja, pa se tesi. A ako je Vojvodjanska 500m od surcina onda je airport 1500m, sto bi rekli u narodu "jaka muda". Imas stanove u manjim zgradama koje imaju podno grejanje i full smart sistem i kvalitet gradnje mozda i bolji od AG, retko ali ima. Biased si tako da je diskusija nepotrebna.

E: I nemoj da me shvatis pogresno imam i ja jedan stan u B65, samo sam realan.
Ja ne pricam da nema zgrada pricam o ovoj konkretnoj zgradi. Kad bude vise zgrada bice i tu kosnica onda. Mama ti je baised ljubi te brat.

Ja ne pricam da nema zgrada pricam o ovoj konkretnoj zgradi. Kad bude vise zgrada bice i tu kosnica onda. Mama ti je baised ljubi te brat.
Pa ne moze da bude kosnica jer se gradi trakasto tj linijski. Za ovu gore poslednju zgradu se slazem, po meni kad se obe zgrade stave na papir dodje ti na isto. Inace sto se bre ljutis sto sam rekao da si pristrasan, tvoj stan tvoja svetinja

Pa ne moze da bude kosnica jer se gradi trakasto tj linijski. Za ovu gore poslednju zgradu se slazem, po meni kad se obe zgrade stave na papir dodje ti na isto. Inace sto se bre ljutis sto sam rekao da si pristrasan, tvoj stan tvoja svetinja
Druze moj, gradice se kako oni hoce kao sto je i svuda. Tako da nemoj da se tesis da je ta lokacija u smislu funkcionalnosto ista bolja, a pogotovo ne za par godina jer su kuce sve okolo…za ovu sam rekao vec da nije idealna. Ali je potraznja takva da cena i moze da bude 4000k, a meni Vojvodjanska nikako u ovom trenutku ne moze biti toliko nego se slepaju. I zato jesam pristrasan, jer svi sad hoce da naplate maksimalnu cenu ovadrata i poistovecuju sa najtrazenihim lokacijama.

Druze moj, gradice se kako oni hoce kao sto je i svuda. Tako da nemoj da se tesis da je ta lokacija u smislu funkcionalnosto ista bolja, a pogotovo ne za par godina jer su kuce sve okolo…za ovu sam rekao vec da nije idealna. Ali je potraznja takva da cena i moze da bude 4000k, a meni Vojvodjanska nikako u ovom trenutku ne moze biti toliko nego se slepaju. I zato jesam pristrasan, jer svi sad hoce da naplate maksimalnu cenu ovadrata i poistovecuju sa najtrazenihim lokacijama.
Glupo je raspravljati sta je bolje jer je realno blizu jedno drugog. Bolje je ono sto nekome vise odgovara. Neko vise voli B65, ogromne zgrade i sve betonirano, neko manje zgrade 3-4 sprata u mirnijem kraju. Meni vise odgovara ovo drugo i tu sam cekao odgovarajući stan za zivot.

Kao neko ko je uzeo u bloku 64 stan treba biti ipak realan kada se porede stvari.

Blok ce biti gradiliste sledecih 10 godina i okruzenje zgrada dok se blok ne izgradi zahteva jak zeludac i dosta strpljenja da se to rascisti i izgradi.

Dok ce se ove zgrade zavrsiti za fazon 3 i ljudi ce normalno funkcionisati, i ocigledno da znaju dobro trziste da su manje zgrade cenjene od strane odredjenog % kupaca.

E sada ja sam mislio da cemo imati stagnaciju cena par godina pre godinu dana, ali ocigledno da se to nije desilo.

Bice i Vojvodjanska ko zna koliko dugo, ona ce cela se se uniformise sa zgradama, tako da zivot pored gradilišta nam svima ne gine.

@bl3y4 moguće je da su cigle prisutne celom dužinom iskopa na tom mestu i na toj dubini ,jer su se dotle nekada prostirala ekonomska dvorišta sada već uglavnom porušenih kuća na parnoj strani vojvođanske, koja su bila "patosana"ciglom. Izgradnjom zgrada u ulici Pere Segedinca terenje nasut pa imamo zapravo jedno proto - arheološko nalazište.

Da je na mesto solitera dve zgrade kao i u celoj Pere Segedinca...ne bi bilo uopste problema..ali dzaba prica sad...mng ljudi zivi u soliteru,oko 120 ili 140 stanova,previse za ovaj kraj,to je min 140automobila a na pr obe zgrade manje u ulici imaju oko 25 do 30automobila..pogledajte sami koja je to razlika... ja znam nekoliko porodica u soliteru koji imaju po 2 automobila...slazem se da je to danasnjica...ali treba ubit tog sto je dozvolio soliter jer se ni ne uklapa u celo naselje...​
Meni su i dan danas fascinantni ti visoki soliteri sporadično načičkani na NBG i Zemunu, koji prosto štrče u odnosu na okolinu. Nikada nisam kapirao tu poentu. Ovo se odnosi na sve slučajeve kao opisani u citatu, da ne bude zabune.​

Vrh