Još 50 dana, ako to bude prihaćeno. Ako odbiju, onda u ponedeljak NBS ide u sankcije, a to je katastrofa.Znaci jos 50 dana.
Mislim da NBS ne dobija sankcije već se prekidaju isplate i platni promet NIS.Još 50 dana, ako to bude prihaćeno. Ako odbiju, onda u ponedeljak NBS ide u sankcije, a to je katastrofa.
Pa negde se pominjalo (na ovoj temi možda?) 8 milijardi.Misa Brkic,ekonomski novinar juce kaze iz pouzdanih izvora,Rusi su trazili mnogo vise od 2mlrd eur. Super... Ni 1mlrd trenutno ne bi im niko dao. I jos plus i to ne mogu da koriste nego da se ceka nesto,kraj rata i slicno.
a gle, čim je toliko puta pomenuo da su prijatelji, ja bi se zamislio"ruski prijatelji"
"ruski prijatelji"
"ruski prijatelji"
Zapadni covek nema sta. Agent MI6.![]()
Sve mi uzmi, samo mi Ruse ne diraj. Politika ruske gubernije, zvane Srbija.
Vrlo verovatno jer su oni izvršili procenu 100% akcija i dali cenu puta tri.Pa negde se pominjalo (na ovoj temi možda?) 8 milijardi.
Pa normalno da neće, mogli su i puta deset da traže. Jes neko lud da da toliku lovu za srpsku naftnu industriju, pogotovo sad kad je i rafinerija stala.Vrlo verovatno jer su oni izvršili procenu 100% akcija i dali cenu puta tri.
Mislim da kupca neće naći.
Napisao sam ovo jer mislim da ćemo ga mi preuzeti.Pa normalno da neće, mogli su i puta deset da traže. Jes neko lud da da toliku lovu za srpsku naftnu industriju, pogotovo sad kad je i rafinerija stala.
Dugoročni i ne može da bude potpisan.Не заборавити да још није потписан нов дугорочни уговор за гас.