odkud znas? mislim, kako ti uopste sad mozes da stignes do kruga dvojkeДраго ми је што сам одрастао и живим у Раковици а не у двојкокругу и околини. Овде барем има неке природе.
Драго ми је што сам одрастао и живим у Раковици а не у двојкокругу и околини. Овде барем има неке природе.
Тако што се сналазим и увек стигнем без проблема а најчешће идем на Звездару.odkud znas? mislim, kako ti uopste sad mozes da stignes do kruga dvojke![]()
![]()
ja majci potrebstine dostavljam dronom sa Kosutnjaka
Више пута сам спавао у Двојкокругу јер познајем људе који тамо живе и никако не бих могао да се уклопим. Њима је све ван Кнеза Милоша далеко и неће да се цимају нигде даље ако немају разлог за то. Тамо и онако живе само богаташи.To što je krug dvojke postao nešto sasvim drugo od onog izvornog, ne znači da je loše mesto za život, ali nije ni idealno. Ja recimo ne mogu da zamislim sebe kao stanovnika tog dela, ali to je stvar ličnog osećaja i pripadnosti nekom kraju / opštiini.
ja percepiram snalazenje kao neku vanrednu situaciju (rat, poplave, 1000g kise, maraton....) putovanje od tacke A do tacke B u 21 veku u urbanom delu metropole, kako se Beograd predstavlja, ne bi trebao da bude snalazenjeТако што се сналазим и увек стигнем без проблема а најчешће идем на Звездару.