I onda to trebam ja da trpim koji se trudim da vozim u ovom raspalom gradu i državi. E zato treba da voze samo šrilančani i penzioneri, to je poenta cele moje priče.Grad u kome autobuski 9A ide beše od Hajata do Slavije i onda dođe imbecilni spori tramvaj 9L koji vozi, gle čuda - isto samo do Slavije!
I onda posle čuđenje što su ljudi besni...
Mda...
I onda to trebam ja da trpim koji se trudim da vozim u ovom raspalom gradu i državi. E zato treba da voze samo šrilančani i penzioneri, to je poenta cele moje priče.
Ne možeš da opravdaš uvrede na račun vozača zbog kretenskog Okc-a i sekretarijata.
Bio sam u Sloveniji prošle nedelje i tamo se jedan jedini putnik nije ni obratio vozaču sem da mu se javi, a kamoli da dođe i vređa ga.
Od sutra prosto više nema otvaranja vrata van stajališta nikome i kad jednom zatvorim vrata, zatvorio sam i nema ponovnog otvaranja, samo poštovanje zakona i kraj priče.
Jel ti misliš da si jedini u ovoj rupčagi od zemlje koji ima stres na poslu i koji na dnevnoj bazi mora da radi sa ljudima i da ispašta zbog imbecilnih odluka nekih panjeva iznad?
Evo ga Jelancha, stari skeptik, čim se njemu nije desilo da ga Kanta 9L izbaci na Slaviji, znači da se nije ni desilo...
Apropro cele priče ŠTA radi 23 oko Kalemegdana? Da li je realno da su degenerici iz sekretarijata naložili to?! Kod skupštine obicno bude zatvoren pravac ka vidikovcu ali ne stalno i ka karaburmi.Kada je zatvoren išli su Nemanjinom,Beogradskom pa pored Pravnog kao 33 i 48 što je potpuno ok.Meni je vozac sa 37 rekao takođe od Sajma da ide preko kalemegdana kao 2A ja sam bio u šoku.Neverovatno ...Sada neko ko radi u gradu mora da ide skroz peške na dorćol a nisu ni nigde objavili išta o tome.Bmc nema mikrofon, a bilo bi lepo da ga ima. Solarisi imaju mikrofon, ali ne znam ni da li to radi, niti mi je objašnjeno koja je komanda za mikrofon, pa da bar probam da ga iskoristim.
Ta praksa sa kraćenjem je postala obaveza zbog nenormalnog haosa u gradu jer nema drugog rešenja da se uklopiš u vreme.
Ja prosto ovde imam problem, da koliko god se trudio da obavestim putnike o izmenama, prosto ne vredi jer su kao zombiji i prvo ni ne gledaju koji je broj autobusa i džabe ti je i da staviš L na displeju, prosto ne vredi.
Takođe zbog toga što nema izmena u sistemu smo i mi vozaci u velikim problemima jer ne znamo kuda uopšte treba da idemo. Nama Okc dođe i izdiktira ulice, a mi nismo taksisti pa da imamo poznavanje grada. Prvo mi uvale da vozim 23 prvi put u životu gde jedva znam i regularnu trasu jer nikad u životu nisam imao dodirnih tacaka sa istom, a onda još i dobijem ovu izmenu trase i na sve to uvrede putnika i priče da me je vučić zaposlio, a ja se godinu dana maltretirao oko dozvole i serfikata i dao 1500 evra za kategoriju.
Radio sam skoro 2 godine u Galeriji, živim u naselju Profesorska Kolonija na Bulevaru Despota Stefana i iz iskustva znam da kad god dođe do preusmerenja 23-ke i 37-ce na trasu preko Slavije, Džordža Vašingtona, 27. Marta i Beogradska se odmah pretvaraju u nepreglednu kolonu gde igla nema gde da padne, sva vozila se vuku 3km/h od Bajlonijeve Pijace sve do Mostara. Sa druge strane, alternativna trasa oko Kalemegdana iako protočnija vuče mnogo manje putnika iz centra jer pokriva jedino deo Dorćola i Savamalu. Mora se u ovakvim situacijama naći kompromis između brzine i distribucije, a to nije nimalo lako.Apropro cele priče ŠTA radi 23 oko Kalemegdana? Da li je realno da su degenerici iz sekretarijata naložili to?! Kod skupštine obicno bude zatvoren pravac ka vidikovcu ali ne stalno i ka karaburmi.Kada je zatvoren išli su Nemanjinom,Beogradskom pa pored Pravnog kao 33 i 48 što je potpuno ok.Meni je vozac sa 37 rekao takođe od Sajma da ide preko kalemegdana kao 2A ja sam bio u šoku.Neverovatno ...Sada neko ko radi u gradu mora da ide skroz peške na dorćol a nisu ni nigde objavili išta o tome.
ali to je kad se nema metro u gradu ove veličine i kada su mondenski vašari i megastadioni preča "razvojna šansa" od njega.
Našli smo lek za sva vremena
protiv buke i zagađenja
šta će nam prevoz i
šta-ti-ja-znam
čovek može da hoda sam
na noge stavi potkovice
pa jezdi sam kroz ulice
može da hoda do mile volje
široko mu polje
Na svakom uglu čovek će moći
da potkuje nogu i po noći
za svaki taban brigu ne beri
dobićeš gvožđe taman po meri
Điha điha na dve noge
peške ćemo ići
polagano i bez žurbe
u raj ćemo stići
Živećemo od ječma i zoba
ješćemo bilje u svako doba
trošiće se zdrava hrana
nema pića i duvana
kondiciju imaćemo
disaćemo punih pluća
i bezbrižno gazićemo
kad ne smeta obuća
Điha điha na dve noge
peške ćemo ići
polagano i bez žurbe
u raj ćemo stići
Ajmo peške u 21. vek
ajmo peške u sledeći vek
Stambeni problem kao od šale
rešiće visoke moderne štale
bolje se spava na senu i slami
nego u krevetu i u pidžami
nađen je lek za sva vremena
protiv buke i zagađenja
bolji život svanuće
presretni ljudi iz kuće
Na svakom uglu čovek će moći
da potkuje nogu i po noći
za svaki taban brigu ne beri
dobićeš gvožđe taman po meri
Điha điha na dve noge
peške ćemo ići
polagano i bez žurbe
u raj ćemo stići
Ajmo peške u 21. vek
ajmo napred peške
ajmo peške
A možda je i mene vozio do garaže jer desilo mi se baš u 23 da sam prilego pa se probudio u garaži heheСлажем се са Ужичанином + бих додао да трасом преко Славије је немогуће стићи туражу и да је траса око Калемегдана одмор за душу возачима.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Nadam se da ima ko će pogledati i obznaniti snimke sa kamera, ako iste postoje.
31 je najveće zlo po pitanju putnika, ubedljivo najgori i najbahatiji putnici. Linija kao linija je najlaksa za vožnju, jer nema nekih oštrih krivina, a i kružni tok na Slaviji je vrlo jednostavan jer ideš spoljnim prstenom, gde je lakše ići kružnim tokom autobusom, nego automobilom.Ja zato imam veliko poštovanje za vozače, pogotovo za linije kroz centar, 31 je npr doslovno poligon za budale od putnika. Sa kakvim sve ljudima delimo vazduh, nerealno.
To je taj isti narod kom Vucic daje penzije, i Vucic zida autoputeve. Tako je debilima i vozac kriv za promenu trase.Ja zbog izmene trase na 23 trpeo uvrede ljudi, a šta sam ja kriv što nema nikakvog obavestenja i što ide preko Kalemegdana. Ja se maltretiram i snalazim po onim ulicama, da bih još trpeo i uvrede. Prosto narod treba da voze Pakistanci i penzioneri, jer bolje ne zaslužuju.
Ja lepo kažem da narod zaslužuje baš takve vozače poput tih penzosa i ostajem pri tom stavu.A vozači baš cvećke inače.
Juče na 30ici naš matori sedi magarac vozi kao drogiran. Koči u 5 cimanja, polazi u 5 cimanja, zaleće se, cima volan levo desno na ravnoj štrafti... Neko će reći da je senilan i mator, pa da zato cima. Pa okej, ali to onda ne objašnjava i ne pravda brzanje i zaletanje. Štaviše, baš starijim ljudima brzina uvek deluje veća, jer su im i refleksi sporiji. Baš zato i treba da vozi sporije.
Juče nisam hteo da prenosim to na forum ali okej, kad već kreću prebrojavanja ko je gori, hajde da iznesemo onda sve.
Počeću i da slikam i snimam za razne Neverne Tome koje ne mogu da se načude otkud i zašto toliko problema sa vozačima u ovom našem divnom javnom prevozu i još divnijem gradu i državi...
P.S.
Plavi Otokar Kent je vozio taj magarac, na liniji 30. Juče.
Opet ne čitaš, malo poštovanja zbog uslova u kojim radimo.Opet sve iz ugla vozača...
Svi su krivi sem vas.
I vi ste jedini u ovoj raspaloj zemlji koji nekad trpe nešto.
Viđao sam to već na forumu, to vam je svima manir i mentalitet.
Čuj, treba vam ukazati posebno poštovanje što vozite za pare ovde...
A svi mi ostali ladimo klikere i primamo pare za džabe ne radeći ništa. I super nam je i presrećni smo. Ma da...