Još ništa, ništa se ne radi na rešenju.Да ли неко има информације, шта се дешава у Обрви, има ли назнака да ће се решити питање блокада.
Evo potvrde ovoga sa IG naloga Koridora Srbije:Dobio sam info da su krenuli sa postavljanjem betonskih greda na nadvožnjaku u Preljini.
Да ли ја н апогрешном месту гледам или не видим добро,али никако не видим обрисе нове петље?
Da li se samo meni čini ili oba ulazno izlazna kraka na kružnom toku u Adranima deluju usko za mimoilaženje Narocito ovaj prema KV
Još uvek nije počelo mada rade nešto u tom delu, postavljaju se neke cevi.Да ли се ради мост преко Ибра?
Asfalt je približno južno od Mol pumpe u Mojsinju, a grede su posle petlje u Baluzi, početak nadvožnjaka koji prelazi Čačansku obilaznicu.Pa nije baš u Preljini. Piše da se grede postavljaju na 108km a asfalt na 101km.
Pogledajte prilog 242051Pogledajte prilog 242052
Ja sam u utorak prošao i koliko sam video popravljaju nešto oko dilatacija.Zna li neko zasto je zatvoren most na moravi odmah posle pojata smer ka krusevcu??? Zimus nekad isto je bio zatvoren?? Ima li smisla???
Desna traka, gledano ka petlji je šira zato što se jadan krak odvaja za buduću obilaznicu.Da li se samo meni čini ili oba ulazno izlazna kraka na kružnom toku u Adranima deluju usko za mimoilaženje Narocito ovaj prema KV