Šta je novo?

Zeleni venac

Mislim da je taj prvi pesacki a i semafor ka Kraljice Natalije privremen jer koliko ja shvatam zatvara se potpuno podzemni prolaz za renoviranje pa da bi ljudi mogli da predju kako tako

tek sad primetih, da li je moguce da su betonske podzide i ograde ofarbali u je***o zeleno? Bem ti oglodane polumozgove.
Pa logicno zeleni venac Zelana boja ju vidi zelni krov od meka daj kantu kapisko zelene
Vrsise samo obijanje parapeta jednog ulaza u podzemni prolaz

Nekad je stvarno uživanje pratiti kamere i putanje kojima idu kola.

zelenjak ludo burazeru.png

@vucko Nemo'leba ti 🙏Realno,kao i na vise mesta nisu trebali da rade bilo sta. Eventualno,da obnove horizontalnu signalizaciju zato sto je asfalt koji nanose malo jaci od marmelade.

Која је функција хидранта иза ограде?

Притом један отвор хидранта на који се прикључује црево је тачно заблокиран шипком ограде, да је мало више или ниже не би било проблема.

Baš čudno, s obzirom na to da se ovde radi sve po projektu. Ovaj propust zaista nije svojstven našim savesnim gradskim ocima. Ali dobro, za sve postoji prvi put, jer sve što su do sad radili je bilo savršeno.

На потезу је БВК, да излупа тротоар и помери хидрант.

Poenta pitanja je kako će vatrogasno vozilo brzo da pristupi hidrantu ako je iza ograde?!
Ali hidrantima pristupaju vatrogasci sa crevima, a ne vozila. Vozilo i ne sme da stane blizu hidranta zato što može da smeta.
Slažem se da treba da se ispravi i okrene "glava" kako bi i drugi priključak bio pristupačniji.

Ne bi me čudilo da su hidrata idkrivili u toku radova ima bas lokacija u bg de se često lome hidranti negde cak i namerno
Sreca pa vatrogasci imaju hidraulicne alate da poseku bg put prepreke

Ovo farbanje zida , me podseća na scenu iz Mućki, kada kinezu farbaju lokal u kradenu floroscentnu boju, a ubedjuju ga da je to boja koja se slaže uz naziv negovog lokala, Golden lotus.
To je taj tange frange mentalitet, na osnovu koga smo dobili zeleni zid na zelenom vencu.

Je l komentarisao neko ogradu koja sprečava pretrčavanje ka Kraljice Natalije?

Juče sam je primetio.

Inače, sinoć (mada je slično i preko dana, ali nije bilo mnogo ljudi) je Zelenjak delovao kao iz nekog apokalptičnog filma. Pijani beskućnik koji nešto objašnjava beskučnici i dere se agresivno, u prolazu na dušecima mrnjave neku hranu što im ljudi daju, pored stoji mokra vekna hleba...

Vrh