Kailan
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.08.2015.
- Pohvaljen
- 12.147
Статистички најбезбедније је да претпоставимо да је паркинг у питањуJa sam se sprdao za građevinsku dozvolu ali ovi rade nadogradnju na starom dvoru
Статистички најбезбедније је да претпоставимо да је паркинг у питањуJa sam se sprdao za građevinsku dozvolu ali ovi rade nadogradnju na starom dvoru
Još su i isekli kraj snimka gde se vidi predmetni policajac krvave glaveRTS objavio snimak kako pandur nabada u oko onog u civilu bez ikakvih komentara i pojašnjenja šta se na snimku vidi...![]()
Студенти блокирали улаз запосленима на РТС-у, у току блокада од 22 сата
Студенти су се синоћ око 22:30 окупили око улаза у зграду Радио-телевизије Србије у Таковској 10 и Абердаревој 1 са намером да блокадом спрече улазак у просторије РТС-а у наредна 22 сата. Полиција је одгурала студенте даље од улаза у зграду. РТС aпелује на студенте да одустану од насилне...www.rts.rs
Mada ovo je ovaj lik
Ne mogu da otvorim nijedan tvit od danas, da li neko ima isti problem kao ja? Ili ih previše brzo brišu, ili je do meneDa li ste videli obo?
Ja vidim ovaj tweet. Možda je do tebe, mada se Musk žali da zadnjih dana stalno ima DDoS napada na X.Ne mogu da otvorim nijedan tvit od danas, da li neko ima isti problem kao ja? Ili ih previše brzo brišu, ili je do mene
I ja isto.Ne mogu da otvorim nijedan tvit od danas, da li neko ima isti problem kao ja? Ili ih previše brzo brišu, ili je do mene